Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
ljubo46:
Evo jutros se ja i zarucnica na zecu dovezli iz Bjelovara do Sl. Broda. Cca 160km napravili a da ih nismo ni osjetili. Jedno stajanje je bilo od 10min..mislim da smo nas dvoje u super formi sto se tice voznji. Nikakvo nam opterecenje nije bilo. Iznendio sam se. Iduci tjedan najvjerojatnije picimo na more. :headbang:
3alfa3:
--- Citat: ljubo46 - 18 Srpanj, 2015, 08:56:42 ---Evo jutros se ja i zarucnica na zecu dovezli iz Bjelovara do Sl. Broda. Cca 160km napravili a da ih nismo ni osjetili. Jedno stajanje je bilo od 10min..mislim da smo nas dvoje u super formi sto se tice voznji. Nikakvo nam opterecenje nije bilo. Iznendio sam se. Iduci tjedan najvjerojatnije picimo na more. :headbang:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Pazi samo kad ides na more da krenes cim se razdani jer bu vruce za popizdit. Ja sad doso s djira i vani je odvratno - nije toliko vruce,, ali vlaga ubija
ljubo46:
Da naravno kolega..jutros smo krenuli u 6h i pre doboro je bilo do jedno 7:30, dalje se osjeti da grije haha
a na more cemo i u 5h krenut..tamo vec blize dolje vjerujem da ce biti lakse nego kod nas u sredisnjoj hrv.. :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: ljubo46 - 18 Srpanj, 2015, 09:45:29 ---Da naravno kolega..jutros smo krenuli u 6h i pre doboro je bilo do jedno 7:30, dalje se osjeti da grije haha
a na more cemo i u 5h krenut..tamo vec blize dolje vjerujem da ce biti lakse nego kod nas u sredisnjoj hrv.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja se isto ovih dana provozam od 6 ujutro pa najvise do 8-9. Jedino sam skuzio da uz sumu zna bit vlazna cesta pa je malo klizavo do 7-8. Toliko o vlagi :( Vani 20-22C, a ja sav ljeplljiv iako u mesh jakni. Prakticki mi je hladno uz sumu, a ljepljiv
shadow:
--- Citat: ljubo46 - 18 Srpanj, 2015, 09:45:29 ---Da naravno kolega..jutros smo krenuli u 6h i pre doboro je bilo do jedno 7:30, dalje se osjeti da grije haha
--- Kraj citata ---
dolazis opet u vodice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju