Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
ljubo46:
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Lipanj, 2016, 08:14:39 ---Pa kud se tam voziš di sve vrvi od kamera ;D
Tak sam ja neki dan tam kod Joga skoro naj#bo,ograničenje 50 a ja dokurio zalegnut sa 90+ po gpsu al od naprijed na sreću
--- Kraj citata ---
A jbg uopce nisam obracao paznju.. :toothy3:
Samo se nadam da nece jos doci jer budem poludio :angry9:
ivano_007:
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Lipanj, 2016, 08:14:39 ---Pa kud se tam voziš di sve vrvi od kamera ;D
Tak sam ja neki dan tam kod Joga skoro naj#bo,ograničenje 50 a ja dokurio zalegnut sa 90+ po gpsu al od naprijed na sreću
--- Kraj citata ---
Izvuci zaključak iz toga, nemoj više ići u Joga ;D
TomoRI:
:toothy12:
avr freak:
jučer frenda zaustavili bez tablice (Y R1), nikad ju nema gore. Kazna 150kn :zubo:
zakelji to nutra i vozi se, kad imas tehnički stavil ju budeš gore a po teškoj kiši i blatu se
sigurno ne voziš.. Nisu još došli na tu razinu zezancije, kod nas na tehničkom čak imaju
likovi par komada zadnjih blatobrana za one koji su kupili motor bez blatobrana i nema pomoći.
Slikati se nekak mora :zubo:
ljubo46:
--- Citat: avr freak - 02 Lipanj, 2016, 15:45:42 ---jučer frenda zaustavili bez tablice (Y R1), nikad ju nema gore. Kazna 150kn :zubo:
zakelji to nutra i vozi se, kad imas tehnički stavil ju budeš gore a po teškoj kiši i blatu se
sigurno ne voziš.. Nisu još došli na tu razinu zezancije, kod nas na tehničkom čak imaju
likovi par komada zadnjih blatobrana za one koji su kupili motor bez blatobrana i nema pomoći.
Slikati se nekak mora :zubo:
--- Kraj citata ---
pa da vise se isplati ju ne imat. moj frend na cbr-ki 1000 ima tablu pod repom godinama i nikad nista nije platio. kaze "ja nikom ne stajem".. da mi je vidjet murjaka kad ovaj samo prode hehe :toothy12:
inace taj isti frend me neki dan jedva pratio po zavojima do Đurđevca (cbr 1000) kaze mi da sam lud. zeko s novim šlapama ostavlja trag u zavoju koliko je pod nagibom..hehe :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju