Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
aragonY:
Malo offtopic ali zar kod vas u HR ne postoje nikakvi kazneni bodovi na osnovu kojih vam se može oduzeti vozačka dozvola?
Ja sam skoro platio 200kn kazne (pola iznosa od 400) i morao sam predati vozačku na mjesec dana a prekršaj mi je bio vožnja 98kmh kroz mjesto gdje je ograničenje 60..da sam išao samo 4kmh više kazna bi bila 1200kn i 3 mjeseca zabrane ??? Za ovu kaznu sam dobio 2 kaznena boda i ako ne napravim nikakav prekršaj u sljedećih godinu dana ta dva boda se brišu. Ukoliko skupim 4 boda moram opet polagati teoretski dio ispita za vozačku dozvolu :sad3:
SF2 Freak:
--- Citat: JosipMarijanovic - 31 Svibanj, 2016, 21:19:37 ---
--- Citat: roc - 31 Svibanj, 2016, 17:35:53 ---Vjerojatno su te snimili, ako si vozio po staroj karlovačkoj, tamo je kamera na 40km/h na jednom djelu
--- Kraj citata ---
Kraj te prolazim svaki dan. Postavljena je kamera stvarno u kutiju i slika od nazad i naprijed. Navodno da neće još dugo ta kamera slikati, ako me razumiješ.
--- Kraj citata ---
Lokalni neki sa traktorom ju scupa van
ljubo46:
To me ova stupna kamera uslikala. Čeglje ispred kucnog broja 13. Ja to nisam ni primjetio. Ali neki dan sam opet tuda prolazio i sad se bojim da ce doci jos jedna za koji mjesec...pas mater :angry7:
Corector:
Ove stupne su zajebane vide i kurvu na suvozacevom sjedalu pa salju obavijest zeni doma, a trebao si preko 250 razvuc onda ne slika, ako moze uopce :toothy3:
Dobro sad su mi jos vise na umu jer sam ih taman zaboravio.
Tomi_ZG:
Pa kud se tam voziš di sve vrvi od kamera ;D
Tak sam ja neki dan tam kod Joga skoro naj#bo,ograničenje 50 a ja dokurio zalegnut sa 90+ po gpsu al od naprijed na sreću
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju