Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
ljubo46:
--- Citat: avr freak - 26 Ožujak, 2016, 01:48:11 ---super je, svega se nalovi po njemu a kad se nađe vremena zašto ne skinuti to dolje ;)
mjenjali smo na jednom z750 neki dan dihtung poklopca ventila, malo je slinilo ali motor je super
išao bez ikakvih mana. Sad smo namontirali gore to, sve oprali ali motor na niskim okretajima zatrokira. Užasno iritirajuče.
Treba još vidjeti svjećice i kablovi su možda dobili, kaj vi mislite?
--- Kraj citata ---
daj mi reci jeste to na novijem ili starijem zeki dihtung mjenjali? mozda ste nesto od struje zalili pa zato trokira sad.
avr freak:
stariji tip. Ne vjerujem da je nekaj zalijano jer se pazilo full. Sumnjam na svjećicu ili kabel, možda griješim..
ljubo46:
--- Citat: avr freak - 26 Ožujak, 2016, 09:01:32 ---stariji tip. Ne vjerujem da je nekaj zalijano jer se pazilo full. Sumnjam na svjećicu ili kabel, možda griješim..
--- Kraj citata ---
moguce da, svjecice, probajte lulice s kontakt sprejom pocistiti, tak sam ja radio dok sam mjenjao svjecice.
ljubo46:
Evo u Nedjelju ekipa i ja napravili pravu kilometrazu. 485km. Heheh bili na blagoslovu motora u bedekovcini. I poslije toga otisli do rastoka na piće i klopu.
avr freak:
bome fina tura :) bilo je brijeg ljudi na blagoslovu.. ja sam ujutro radil pa sam bil spiječen jbga ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju