Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (70/113) > >>

3alfa3:

--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Veljača, 2016, 21:06:05 --- Alfa koristi vrhunsku opremu pa ima posljedice...
--- Kraj citata ---

???

JosipMarijanovic:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Veljača, 2016, 07:20:22 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Veljača, 2016, 21:06:05 --- Alfa koristi vrhunsku opremu pa ima posljedice...
--- Kraj citata ---

???

--- Kraj citata ---

Hvalio si se u jednoj temi da osjecaj posljedice vjetra.. I da nisi vise mlad ;)

ljubo46:
Bili na šoderici  ;D

ljubo46:
Bok

evo nakon gotovo 6000km doslo vrijeme da operem tj ocistim lanac. Bas je bio prljav, jos sam neki dan s ekipom isao cestom punom prasine (zemlja i kamencici) Krizevci- Novi Marof jer nesto rade po toj cesti.
Inace za pranje sam koristio petrolej i jako zam zadovoljan kako to dobro pere a ne isušuje lanac, mali kist i deri miško..haha
na kraju sve dobro oprao s deterđentom i vodom. Lanac i motor posusio s zrakom (kompresorom ispuhao) ponovo sve dobro podmazao i to je to.>Samo po gasu  :icon_thumright: ;D

slike prije

i poslije ciscenja

avr freak:
super je, svega se nalovi po njemu a kad se nađe vremena zašto ne skinuti to dolje ;)

mjenjali smo na jednom z750 neki dan dihtung poklopca ventila, malo je slinilo ali motor je super
išao bez ikakvih mana. Sad smo namontirali gore to, sve oprali ali motor na niskim okretajima zatrokira. Užasno iritirajuče.

Treba još vidjeti svjećice i kablovi su možda dobili, kaj vi mislite?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju