Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
ljubo46:
Kad trebam stelat skuter onda tek vidim koliko sam sretan sto vozim motor... pogotovo minarelli prijenos.. :toothy3:
JosipMarijanovic:
--- Citat: anabellas - 12 Veljača, 2016, 13:53:02 ---je , 800 hiljada eura , ak sam ja mogo cbra 220 kroz zagreb stisnut u kratkoj majici i kacigi za 500kn bez da me vjetar samara onda mogu mislit kako je sa najosnovnijom opremom od samo par hiljada kn koju treba imat na svakom motoru a ne samo na r-u
--- Kraj citata ---
Na 220 nepuse vjetar na motoru? Hahaha stisnuo si ga jednom. Vozi se tako neko duze vrijeme pa ces vidjeti posljedice zasticenosti od vjetra na R motoru. Alfa koristi vrhunsku opremu pa ima posljedice kao i par deckiju kaj od 16 voze r motore sa opremom pa ih sad sa 28-29 muce zglobovi. Skuplja oprema samo smanjuje posljedice na tijelo ali ih ima bez obzira kaj je to r motor.
Ljudi preko 180cm visine na r motoru izgledaju kao zirafa na triciklu. Nije to za svakoga.
anabellas:
Toje druga stvar alfa je malo visok za R. Ja sam 180 tocno, taman se nabijes iza, glava pod vizir upadne.
Sent from my rajngla using kuhača
Doomsday:
Znao sam da ima razloga moja ljubav prema harley i sl. (194 cm)...
:zubo:
ljubo46:
Evo danas frend i ja napravili 200km
sutra opet idemo na voznju.. ;D
jedva smo docekali malo lijepše vrijeme..
i da kavic je usao u tridesete, okrenuo preko 30 000km nek mu je sa srecom.. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju