Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (61/113) > >>

anabellas:
tocnije ovo veli

5. Float
Float is maintenance charge at constant voltage, keeping the batteries at 100% charge. In normal charging mode, float is time-limited (max 10 days) while supply mode goes on indefinitely.

6. Pulse
Maintenance charging. The state of charge varies between 95% and 100%. A pulse is sent out to the battery if the voltage drops. This keeps the battery in trim when not in use.

nisam ga nikad drzo duze od par dana pa se vjerojatno nije ni presteko na pulse nikad :D
budem bas isprobo ostavit ga da vidim  :icon_thumright:

Valter:
Taj C-Tek je potpuno nepotrebna stvar.

Mi vozimo talijanska vozila koja ne pale ispod +2 stupnja a prije proljeća je potrebno obratiti se višoj instanci u lokalnom vjerskom objektu.

alfa vozi japansko vozilo koje pali taman da ga garažiraš pod vodom. Samo ga treba malo prebrisati da si ne smočiš hlače kada kreneš voziti.

JogFromYamaha:
ako te jebe akumuljator sprazni ga s zaruljom svaka 2-3 tjedna na pola sata i stavi punit na punjac na najmanju amperazu kaj imas i ni jedan nece crknut koji je ispravan

a to kakve pile "svi" voze na to ne dajem komentar
ja se vozim dok ne pocne snjeg i bljuzga tak da ocito moj ide i na ispod +2

ljubo46:
Pozdrav
Pošto sam jako zadovoljan s trkacim gumama, danas sam kupio "novu" straznju gumu. Nije bilo Dunlopa pa sam za probu uzeo Metzeler racetec, nadam se da bude dobra, jer prijašnja dunlop gp racer d211 je drzala do zadnjeg i to u 11mjesecu na 15stupnjeva i jos su joj konci izasli po sredini..haha
racunam da mi ova bude izdrzala 4-5000km :toothy11:

pa cekamo sezonu da pocne.. ;D još moram samo otici do vulkanizera da ju namontira i balansira.

Josip-98:
Koliko kostaju nove gume za z750 pa redovito stavljas polovne?
Cini mi se bas previse ili ?
Sve u svemu super je klapaswaki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju