Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (6/113) > >>

ljubo46:

--- Citat: Mr J - 03 Srpanj, 2015, 18:36:57 ---Odličan izbor za te novce! Čestitam još jednom i želim ti puno sretnih km i da te motor čuva i služi!

Što se tiče žmigavaca, nisu bez razloga takvi, ljeti (sada) preko dana su najuočljiviji, dok led žmigavci (poput mojih) su sasvim suprotno... oni su i lijepi i cool međutim preko dana su znatno manje uočljivi od serijskih...

Guma ti je za ovu sezonu dobra, nadam se da nećeš još ovu sezonu ići isprobavati gdje su mu granice... :)

Uz ulje promijeni i filter ulja a što se svjećica tiče one su NGK CR9EK, pogledaj cijene kod nas i na ebayu...

Filter zraka ti je prilicno skup kod nas... slobodno uzmes KN filter preko ebaya... ali dovoljno ga je i samo ocistiti...  :icon_thumright:

Uglavnom, imas sve u alfinoj temi iako sve uzmi s dozom rezerve jer je on picajzla i pol!  :icon_thumright: :la:

--- Kraj citata ---
ej kolega, hvala na lijepim željama, ni na nexu nisam isprobavao granice pa necu ni na zecu, toga me malo ipak strah, da uz ulje ide novi filter, to uvijek zaboravim napomenuti..cuo sam da su svjecice u kompletu 4kom jeftine na ebayu, tako da ti hvala za potvrdu..

--- Citat: 3alfa3 - 03 Srpanj, 2015, 19:10:53 ---Filter zraka hiflo. Oko 150kn u auto kresi, a ak se ogrebes za popust, moze bit i blize 100kn nego 150

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
uf to je jako povoljna cijena, to kad svjecice budem onda cu i njega promjeniti, jer moram sve zivo skidati..haha

ljubo46:
evo još slikice jedne...

free upload image

Josip-98:
Cista brutala  :headbang: :headbang:

roc:
Lijep je to motor, ali kad ga vidim uživo na cesti čini mi jakooo kratak i napuhnut tj. izdignut prema gore.  :dontknow:

njacte290:
Lijep motor, čini se očuvan  :icon_thumright: želim ti puno sretnih kilometara ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju