Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (5/113) > >>

steeef:
ovo kaj alfa piše,nedavno bil u zaboku pa sam videl uživo neninog versysa sa tim žmigavcima prozirnim,izgleda još bolje neg na slikama,a isto je rekel da nisu preskupi bili,treba ga pitat di je uzel pa ih stavit gore,stvarno promjeni izgled motora..
(još ga je upalil u 11 navečer i turiral pa je fino lajal leovince  :icon_biggrin: )

3alfa3:

--- Citat: dachi - 03 Srpanj, 2015, 14:26:48 ---to je bio sarkazam.. :D al bolje bi mu sjeli ti mali led zmigavci nego ti ruzni zuti..

--- Kraj citata ---

I onda dodje na tehnicki i posalje ga kuci  :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: steeef - 03 Srpanj, 2015, 15:57:41 ---ovo kaj alfa piše,nedavno bil u zaboku pa sam videl uživo neninog versysa sa tim žmigavcima prozirnim,izgleda još bolje neg na slikama,a isto je rekel da nisu preskupi bili,treba ga pitat di je uzel pa ih stavit gore,stvarno promjeni izgled motora..
(još ga je upalil u 11 navečer i turiral pa je fino lajal leovince  :icon_biggrin: )

--- Kraj citata ---

Ja isto nisam vjerovao da toliko razliku rade. Valjda jer je motor bezbojan (srebrno, crno - nis ne vristi) i originalni zmigavci su fakat upadali u oko. Sa prozirnim plastikama je estetski nemjerljivo ljepsi

Ovako bi to izgledalo sa prozirnim plastikama  :icon_biggrin:

Mr J:
Odličan izbor za te novce! Čestitam još jednom i želim ti puno sretnih km i da te motor čuva i služi!

Što se tiče žmigavaca, nisu bez razloga takvi, ljeti (sada) preko dana su najuočljiviji, dok led žmigavci (poput mojih) su sasvim suprotno... oni su i lijepi i cool međutim preko dana su znatno manje uočljivi od serijskih...

Guma ti je za ovu sezonu dobra, nadam se da nećeš još ovu sezonu ići isprobavati gdje su mu granice... :)

Uz ulje promijeni i filter ulja a što se svjećica tiče one su NGK CR9EK, pogledaj cijene kod nas i na ebayu...

Filter zraka ti je prilicno skup kod nas... slobodno uzmes KN filter preko ebaya... ali dovoljno ga je i samo ocistiti...  :icon_thumright:

Uglavnom, imas sve u alfinoj temi iako sve uzmi s dozom rezerve jer je on picajzla i pol!  :icon_thumright: :la:

3alfa3:
Filter zraka hiflo. Oko 150kn u auto kresi, a ak se ogrebes za popust, moze bit i blize 100kn nego 150

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju