Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (39/113) > >>

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 16 Rujan, 2015, 17:51:02 ---
--- Citat: avr freak - 14 Rujan, 2015, 22:02:06 ---kako dobro izgleda  :toothy10: :toothy10: jedino uvijek sam za ovu tablicu i kod mene bi bila ispod ali to je stvar tebe, sve u svemu super.  :icon_thumright:

puno sretnih km, valjda je ovo preporod naspram prijašnjeg  :toothy9:

--- Kraj citata ---
sad sam tek vidio tvoj post..ma itekakav preporod..jako sam zadovoljan sa zekom..
hvala ti na lijepim željama.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Zeko je super motor (u svojoj klasi). Al zabava pocne iznad 8000 okr  ;D

ljubo46:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Rujan, 2015, 17:58:03 ---
--- Citat: ljubo46 - 16 Rujan, 2015, 17:51:02 ---
--- Citat: avr freak - 14 Rujan, 2015, 22:02:06 ---kako dobro izgleda  :toothy10: :toothy10: jedino uvijek sam za ovu tablicu i kod mene bi bila ispod ali to je stvar tebe, sve u svemu super.  :icon_thumright:

puno sretnih km, valjda je ovo preporod naspram prijašnjeg  :toothy9:

--- Kraj citata ---
sad sam tek vidio tvoj post..ma itekakav preporod..jako sam zadovoljan sa zekom..
hvala ti na lijepim željama.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Zeko je super motor (u svojoj klasi). Al zabava pocne iznad 8000 okr  ;D

--- Kraj citata ---
Tada postaje luda zvijerrrrr  :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 16 Rujan, 2015, 17:59:13 ---Tada postaje luda zvijerrrrr  :toothy12:

--- Kraj citata ---

U pocetku, dok se ne naviknes. Kad se naviknes, samo zabava, i to relativno pitoma  ;D
Kad sam kupio prvog zeca, prosao razradu, mislio sam da letim na 8000 okr u 2. i 3. brzini. Sada mi je to kamilica  ;D

Pa ipak, gotovo nikad nisam preko 7000 okr, zapravo, vozim se na nekih 5000-5500 najcese, a samo kod jurcanja to ode bitno vise.
a i tempo mi je ocito malo jaci nego prije. Prije sam bio najcesce na 4000-4500 okr, dok je sada to u pravilu 5000-5500. A vidi se i na potrosnji - vise nije 5,8l/100km nego 6.4-6,5l/100km. Mala cijena za puno vise uzitka jer je tempo bitno jaci, a tih pola litre na 100km mi ne znaci bas nista. Naravno, uz to ide i jaca potrosnja guma, kocnica itd.... Jbg, to je normalno  ;D

Sad se i gume skoro do kraja rube po ZG (na slici su Metzeler M7rr sa cca 100km napravljenih po ZG) ;D
Mogu mislit kako je onda na jadranskoj magistrali - valjda dosta prek ruba jer je cesta bitno bolja

ljubo46:
haha bit cu iskren i ja sam se pomalo navikao i nekad mi je i slabašan..tj ja bi još, ali opet mislim da sam daleko pretjerao tada..
ali pošto više volim normalnu voznju (90%) je tako..onda kad ga opletem po gasu opet ostanem paff.. ;D
ja sam najcesce oko 4500-5000

pogotovo kad naletim na nadobudne tjunere automobila i onda  iz pete brzine pri 100kmh šaltam tri brzine nize (u drugu znaci) i to je strasno sta se desava..to kad se netko hoce utrkivati i naganjati....oni su mi najdrazi :toothy12:
još sam poceo po gradu po zavojima malo gasa a on se zanosi kao kod drifta..ufff sto je dobro i zarazno.

avr freak:
to je to  ;D a ovo kamilica ide pod obavezno, nakon nekog vremena se navikneš osim ak imaš 1000ccm na više  ;D

ovo mrtav dolje to se slažem ali se i slažem s mnogima da je ovo motor kojeg vrijedi isprobati i imati. Kada želiš da ide ide,
a kada želiš laganu vožnju isto tako ju imaš i zato mi se posebno sviđa. Nadam se u bliskoj bodućnosti ako bude sve
po planu kako je sad, imati i ja jednog u privatnoj kolekciji. Doslovno kad sjednješ na njega ostavi dojam malog motora,
pogotovo stariji modeli ali kad upališ pretvara se u zvijer :)

ljubo pazi na taj drift, zna primiti koji put  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju