Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (32/113) > >>

Tomi_ZG:
Previše filozofije oko običnog nosača,dajte mu prigovorite jer nema serijske kapice ventila,još na motoru s velkom tablom,ovak je 10x bolje i siguran sam da na cesti murija neće ni pisnut na ovo jer je skroz vidljiva.
Serijski nosač je ogavan(a koji nije) tak da bi i ja ovak napravio,a po gradu na tak jakom motoru je nebi ni imao nego bi plačao po 150kn kad bi baš morao stat,bolje i tak nego riskirat kamere i sranja.

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 12 Kolovoz, 2015, 08:14:19 ---Previše filozofije oko običnog nosača,dajte mu prigovorite jer nema serijske kapice ventila,još na motoru s velkom tablom,ovak je 10x bolje i siguran sam da na cesti murija neće ni pisnut na ovo jer je skroz vidljiva.
Serijski nosač je ogavan(a koji nije) tak da bi i ja ovak napravio,a po gradu na tak jakom motoru je nebi ni imao nego bi plačao po 150kn kad bi baš morao stat,bolje i tak nego riskirat kamere i sranja.

--- Kraj citata ---
Potpisujem  :notworthy: :icon_thumright:

anabellas:
tomi zg tetrapak  ;D

Valter:
Nosač tablice nije po zakonu. Vlasnik to zna i spreman je platiti kaznu. OK. Kapice ventila moraju biti originalne. Tu nema pogovora. Ako nisu, odmah to ispravljaj.

Jedino mi nije jasna ta potreba promjene auspuha. Meni je ovaj sasvim OK. Lijepo se uklapa u motor. A promjena zvuka na bučnije mi nije baš previše jasna. Stvarno ne vidim potrebe da se u Južnom Tirolu zna kako sam upalio motor. Dobivanje snage je zanemarivo (3% je zanemarivo), a priče o sigurnosti su teški bullshit. Stisneš kuplung i sigurno ćeš se čuti. JAKO. Jedino ako je neispravan i raspao se.

Dokazano je kako daleko više može donijeti poduka pravog instruktora i majstora vožnje nego bilo koja prerada vozila. Radije dam novce čovjeku koji zna nego za komad cijevi od 500 eura. Osobito na vozilu koje tako i tako može ići 200 km/h. Samo je važno da je ispravno.

I auti i motori, a i bicikli se u Hrvatskoj većinom voze po principu "ja se ne bojim" nego "ja znam". Iako ovi iz prve kategorije misle da su u drugoj. Za sve to se mogu kriviti utrke i yubito filmići samozvanih gurua. Malo što sa trkačkih staza je primjenljivo na cesti.

Tomi_ZG:
Cijela država nije po zakonu.
Ne kužim kaj ste se svi zakačili na nosač,jer kaznu na cesti platit neće,a za tehnički će pošarafit original.
Forum je odjednom postao meka OEM čistunaca.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju