Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
3alfa3:
Ovo proljece je bila epidemija padova bas sa tim gumama po cesti. Znam za sada petoricu :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ljubo46:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Kolovoz, 2015, 20:38:05 ---Ovo proljece je bila epidemija padova bas sa tim gumama po cesti. Znam za sada petoricu :)
--- Kraj citata ---
ma da a zasto? meni se guma ponasa odlicno nakon jedne probne voznje..sa zadnjom sam napravio 2500km i ok mi je..pa ne vozim bas trke po zavojima jer ljudi to kupe pa onda bas to i misle..haha
3alfa3:
Zato jer ju nisu uspjeli zagrijat. Sad po ljeti kako tako, al cim malo zahladi, budi jako oprezan.
Isto tako, zaboravi 200+ kmh sa spustenim tlakom. Pogotovo autoput ne dolazi u obzir
ljubo46:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Kolovoz, 2015, 20:53:48 ---Zato jer ju nisu uspjeli zagrijat. Sad po ljeti kako tako, al cim malo zahladi, budi jako oprezan.
Isto tako, zaboravi 200+ kmh sa spustenim tlakom. Pogotovo autoput ne dolazi u obzir
--- Kraj citata ---
budem probao naci neki optimalni tlak za moje potrebe, a vozio sam se jucer po hladnom vremenu i kiši i probavo sa suvozačicom neke stvari i ide to, uvijek pazim da ne idem do granica i osobno za sebe mislim da sam spor po zavojima, tako da je guma za mene ok..a ti sad još copraj.. :icon_tongue: :old:
3alfa3:
Ma kaj bi coprao... Samo upozoravam, tak da nemres poslije rec da nisi znao :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju