Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (25/113) > >>

ljubo46:

--- Citat: Josip-98 - 31 Srpanj, 2015, 21:00:52 ---Samo 2 dana ?! Nekako mi se  cini premalo ali ajde ako ste uzivali nije lose

--- Kraj citata ---
za vise dana nemam kud sa stvarima a i toliko mi je godišnjeg ostalo pa da se iskoristi, jer nismo ni planirali ici na more.. ;D al reko idemo sta sad..haha

Corector:
Steta jucer je bas bio banana dan naspram svih ostalih, ja sam bio na magistrali od Pirovca do Pule prijepodne, kisurina kod Starigrada, pa buretina koja cima aute, a jadni zalutali motoristi se moraju voziti kao skuterasi u Njemackoj. Ta cesta je tako j#bozovna da je moram proparati s necim jacim :)

ljubo46:
evo koja slikica kao što sam obecao,
stajanje na Luckom

host images

pa malo na Rastokama

upload pic

Negdje  :toothy12:

how to do a screenshot on a pc

;D

screencast

Malo prije ulaska u kišu na Plitvičkim jezerima

image hosting no sign up

i danas jeftino kupio prednju trkacu gumu za zeku, guma je odvozila jednu trku na grobniku, sad su mi i prednja i zadnja trkace gume (DUNLOP SPORTMAX GP RACER D 211)   i ne mogu opisati kako se dobro ponasa zeko..samo bi se ganjao po zavojima hahaha :toothy12: :toothy12: :toothy12:

image upload no compression

3alfa3:
Cuvaj se takvih guma..... Ne mozes to na cesti natjerat na radnu temperaturu, a kad nisu zagrijane, drze bitno losije od cestovnih guma.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

ljubo46:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Kolovoz, 2015, 19:38:28 ---Cuvaj se takvih guma..... Ne mozes to na cesti natjerat na radnu temperaturu, a kad nisu zagrijane, drze bitno losije od cestovnih guma.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
je da, ali zato se voze na bitno manjem tlaku tako da brze i lakse dolaze do radne temp a ja se vozim na daleke relacije pa mi takva guma u jednu ruku odgovara, iako sam bio s par bajkera koji mi isto tvrde, da otkako su probali trkace gume da se vise na cestovne ne budu nikada vratili..navodno je ogromna razlika..zato je i u cijeni razlika..uglavnom dvokomponentna je to guma, gazni srednji sloj je tvrdi a bocnice su mekane.. ;D uglavnom meni je nokat u toj gumi i na hladno hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju