Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zasto se na ovom forumu stite kradljivci i prevaranti?
Tomi_ZG:
--- Citat: ljubo46 - 01 Srpanj, 2015, 11:48:36 ---Tomi jedno je kad imas svoje misljenje a drugo je kad su pojedinci bezobrazni, licemjerni i bahati.
P.s ali to nije sad tema..
--- Kraj citata ---
Nije tema al je Eladio gore sam spomenuo brisanje tema i postova pa mi pade na pamet.
Mislim kaj je na skuter forumu u temi o autima bezobrazno i licemjerno iz zajebancije napisat za golfa gnoj ili gnjof? :dontknow:
Pa nisam nikome uvrijedio ni oca ni mater s time,samo kaj te krumpirwagen majstori odmah proglase bahatim i sl. jer diraš u svetinju,odmah si izdajnik,hondaš,sektaš i ne znam sve nazive kojima te zasipaju :dontknow:
Sprdamo se na forumu i za ditehe,pa Grale ne briše teme,za piaggio isto pa ih Štef ne briše,pežole neću ni spominjat,vlasnici dotičnih bi mogli zvat plavi telefon od muke,pa se svi skupa smijemo i zajebavamo na kraju,al kad pipneš krumpirwagen to ko da si taknuo u božanstvo.
SF2 Freak:
Zahtjevam da se briše tema. Tomi_ZG me namjerno provocira svojim postom. Tomi ovo ću ti zapamtiti , ti misliš da je ovo zezancija , a meni je pegnoj moj draži od života svoga. :laughing6:
ljubo46:
tema nije obrisana? mislim kak ti znas da je obrisana? tema je u otpadu i mi ju mozemo vidjeti..
ja sam procijenio da bi daljnja rasprava dovela do još veceg prepucavanja ili ti vrijedanja..i zato sam to sprijecio.. :icon_thumright:
a prepucavati se mozemo do sutra :icon_tongue:
giannelli:
--- Citat: dachi - 01 Srpanj, 2015, 16:53:32 ---
--- Citat: giannelli - 01 Srpanj, 2015, 16:02:10 ---
--- Citat: dachi - 01 Srpanj, 2015, 11:11:51 ---zasto dozvoljavate(admini) da jedan te isti lik pravi 10 acc i valja ljude?
--- Kraj citata ---
zasto ti pise OPREZ na trznici? :dontknow: :drunken_smilie: :headbang: :hello: :toothy11:
--- Kraj citata ---
zato sto mi ti koji prave 10 profila bacaju minuse itd,a i ja sam se izjasnio u jednoj temi i opet naveo to pravljenje profila itd,biiiilo je sankcionirano ;)
--- Kraj citata ---
evo jedna prigodna za ljude s laznim profilima! :laughing7:
eladio:
s obzirom da nitko nista pametno ne pise iako sam vise puta zamolio konkretno i jasno,
stoga ovo cu zakljucat i preporuciti da se drzite pravila koja sam sastavio:
1. drzite se procedura, ne okolo i naokolo nabacivat poluinformacije, nego sve po PSu ..ako treba nekoga prijaviti, za to se otvara NOVA tema u za to predvidjenom podforumu i s konkretnim argumentima . isto tako + ili - se može dati samo vezano za neki oglas na forumu, dakle mogu ga dati samo oni koji su sudjelovali u transkaciji, i to na način da bude i link na oglas itd. dakle sve po proceduri i nece biti brisanja.
2. i nemojte plakat zbog nekih spamm tema, pogotovo ako je bilo upozorenja..
sto se tice bannanja, moderatori bi to mogli malo osjecajnije rjesavati, pa eto dajte malo vise razumjevanja za one koji imaju vremena i volje uciniti nesto posteno i na korist foruma bez obzira sto to ne rade po dogovorenim procedurama. kao i u ovim offtopic podforumima. ali ekipa, pomognite moderatorima i drzite se istih, pa nije to neki problem niti SF, sve je vise manje jasno i kad vas netko uputi, zasto i dalje tvrdoglavo morate po svome?
toliko .. ako i dalje sta treba, imate podforum za prituzbe i pohvale, PM email itd.. nema straha :icon_thumright: , ali ni anarhije :laughing7: :icon_biggrin:
PS
i da ne zaboravim, sto je bilo na njuskalu, nekom drugom forumu, itd, to je stvar njuskala i tih drugih foruma i tamo se treba zaliti po njihovim procedurama.
ovdje ako postoje neki argumenti se može napisati tema , ali na kulturan način, kao neka vrsta upozorenja, u pravilu mi tu nista necemo dalje poduzimati jer nema veze s forumom, ali ovisno o tezini problema cemo vidjet sta i kako i da li ipak ima smisla staviti neko upozorenje.. smatram da ako se otvori tako neka tema , je vec samo po sebi dovoljno upozorenje na tog novoregistriranog člana..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju