Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zasto se na ovom forumu stite kradljivci i prevaranti?

<< < (6/7) > >>

TomTomislav:
Kad vec pricamo hajde da pricamo .
Na ovom forumu nemaju svi iste privilegije , ja nešto krivo velim ili napravim odmah dodje upozorenje od foruma , a vecinom komentiram kada je u pitanju neki lopovski cin tko je koga prevario , tu smo da pomognemo i to sve , a ne da mod glumi suca i radi kak mu se sprdne .
Jasno je da forum ne odgovara za nista , ali cemu brisat korisne informacije , .

giannelli:

--- Citat: dachi - 01 Srpanj, 2015, 11:11:51 ---zasto dozvoljavate(admini) da jedan te isti lik pravi 10 acc i valja ljude?

--- Kraj citata ---

zasto ti pise OPREZ na trznici?  :dontknow: :drunken_smilie: :headbang: :hello: :toothy11:

SF2 Freak:

--- Citat: ljubo46 - 01 Srpanj, 2015, 11:48:36 ---Tomi jedno je kad imas svoje misljenje a drugo je kad su pojedinci bezobrazni, licemjerni i bahati.

P.s ali to nije sad tema..

--- Kraj citata ---
Ljubo ja jedino znam da je tema pobrisana , a u forumskom ustavu piše da se teme ne brišu nego bacaju u karantenu. A pogotovo se ne brišu zbog toga što ima neslaganja u ukusima.  :laughing3:

dachi:

--- Citat: giannelli - 01 Srpanj, 2015, 16:02:10 ---
--- Citat: dachi - 01 Srpanj, 2015, 11:11:51 ---zasto dozvoljavate(admini) da jedan te isti lik pravi 10 acc i valja ljude?

--- Kraj citata ---

zasto ti pise OPREZ na trznici?  :dontknow: :drunken_smilie: :headbang: :hello: :toothy11:

--- Kraj citata ---

zato sto mi ti koji prave 10 profila bacaju minuse itd,a i ja sam se izjasnio u jednoj temi i opet naveo to pravljenje profila itd,biiiilo je sankcionirano ;)

Cup Racing:

--- Citat: giannelli - 01 Srpanj, 2015, 16:02:10 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Nije to nista, lopina je kolko se sjecam imala 3 il 4 minusa, ali ocito se vodi onom politikom da ako ima 5 pozitivnih trgovina da onda jednom moze zajebat nekog...i to cini se prolazi na forumu cim su mu izbrisali minuse haha Ajde da se radi o jednom minusu pa mu izbrisu jer kao bez razloga mu je neko dao minus, al decko ih je naredo par komada, al dobro valjda admini znaju kaj delaju  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju