Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zasto se na ovom forumu stite kradljivci i prevaranti?
eladio:
--- Citat: aless_91 - 30 Lipanj, 2015, 22:48:11 ---Eladio da dobijes neki pm recimo da netko prepozna dio svog skutera koji je ukraden na nekom oglasu sto bi napravio? Drugo uopce nisam skuzio sto si htio reci u prvoj recenici posta..
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
ako mene pitas sta bi ja ocekivao da sam na drugom forumu , nisam siguran da bi nesto posebno ocekivao od foruma..
ali posto sam kao admin mogu nesto napraviti na ovom forumu, ovisi tko mi je poslao PM, ali svaka sumnja da neko s foruma nesto na forumu dila i da je to ukradeno , je lako rjesiva izgonom takvog clana s trznice foruma, drugim rijecima crvena lista.. potrebni su argumenti i prijava na podforumu gdje to obicno odradjujemo i to je to..
dakle vidi tu prijavljujemo sve muljatore na forumu : http://forum.mojskuter.com/index.php/board,70.0.html
kad objavis necije ime i prezime i optuzis ga za nesto, time ga javno blatis osim ako to ne mozes dokazat . nisam pravnik, ali tu su moguce tuzbe i problemi za onoga koji ide s takvim optuzbama javno.. morate biti svjesni da forum ne odgovara za takve stvari, nego vi osobno odgovarate za ono sto pisete.
aless_91:
Znaci takav clan dobije ban ide na crvenu listu i to je to.. Prekrasno..
giannelli:
bann i crvena lista je sve sto se moze na forumu. tko zeli moze uplacivati na tekuci racun foruma nekakave dnevnice i onda ce da bijemo bandu lopovsku! :icon_thumright:
eladio:
--- Citat: aless_91 - 30 Lipanj, 2015, 22:58:56 ---Znaci takav clan dobije ban ide na crvenu listu i to je to.. Prekrasno..
--- Kraj citata ---
reci mi gdje da kupim policijsku znacku i pistolj? :angry7: daj se probudi malo..
samo mi molim te reci sta ti ocekujes , da ovaj forum pored svega sto je vec poduzeo (u smislu upozoravanja, linkanja, posebnih foruma i tema koji trebaju pomoc svima nama itd) , jos treba uciniti?
razmisli, i daj neki konkretan prijedlog, ili nemoj, ali nema smisla bezveze podbadati pogotovo ako nisi malo proučio šta je forum po tom pitanju već sve poduzimao, koliko se radilo i radi, da bude bolje.. ako me i malo poznajes, onda ces znati da sam uvjek sklon argumentiranoj raspravi i dok god postoji nesto sto je moguce, ja cu to napraviti, i rado pomognem.. ali ponavljam razmisli, ono kao da je tvoj forum, sta mislis da je jos sve potrebno, pored svega sto je vec poduzeto?
PS
da se vratim na prvi post, molim corectora samo da kaze koji moderator je za koju situaciju kako reagirao , i sta on zeli ?
jer mi jos nije jasno o cemu se radi..
aless_91:
Znam ja da je puno toga poduzeto.. No nema veze.. Sami ban i crvena lista nisu jedino.. No otom potom.. Ja sam samo clan ovdje.. Ugl. Decki samo naprijed :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju