Tehnički kutak > Garaža

My Runner VXR 200*

<< < (49/53) > >>

dario007:
Koliko je to po satu bilo,jel znas?

avr freak:
Sat 139km/h - 128km/h GPS - to je zadnje kaj sam pogledao.

Ako je pogodan vjetar i cesta, navuče do 145 ili ti ga 133 GPS. Sve je novo u prijenosu, okretaji 8600-8700.

dario007:
Mene cudi da ide bolje od BB-a u krajnjoj,inace ti vxr-i idu 120ak gps-a.Meni sad 150tka ide 134-135km/h po satu,iako sam vidio i 137-140km/h,ali bi rekao da je bilo nizbrdice.Gps-om nisam mjerio,al vjerujem da bi to moglo oko 125km/h biti.

avr freak:
Kad sam ga uzeo 2015te, odmah sam naručio vario tako da nisam ni pokušal mjeriti GPS i krajnju. Sad da li vario i Delta toliko više dignu remen neznam.

8.5.2016 sam bio na vožnji s Perom, Tomiem i ekipom, bilo nas je dosta i vozili smo starom cestom prema KC. Našli smo se svi kod nekog nasipa na Jarunu i Tomi je sjeo na nečiji sr150 dorađeni, neki dečko je bio sa VXRom serijala stariji tip (gore je bio neki top) i ja sa svojim. Probali smo ubrzanje. Start SR uvjerljivo dobio, ja, pa za menom VXR. Kako smo ubrzavali SR je popuštao i stizao sam ga, da je bilo ceste malo dalje dobio bi. Par dana prije toga sam baš i Deltu stavio, malo sam ja na startu pogriješio jer kad smo krenuli- dok ja odvrnem i krene mi, Tomi je kopčao od nule. Trebam ga držati na nekih 3000k i onda zategnuti gas, tu je moja greška bila no mislim da bi svejedno SR imao taj start bolji, išao je jako dobro.

P.S. anegdota i taj put su mi ostali u sjećanju zbog toga jer je to prvi i zadnji put da je skuter bio na kiši, vozio sam na benzinske pare i nikako da neka benzinska dođe na vidjelo. Cijela povrka je stala radi mene na toj bengi koja se ukazala na ulazu u Zg :toothy3:

Slika od toga dana, nemam pojma gdje i ko je slikao, ali imam uspomenu :)

avr freak:
Danas sam ulovio malo vremena pa sam upalio GoPro.
Rezolucija mi je ostala na 1440 pa nema povratka ali ok, neki materijal i vožnju imam.  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju