Tehnički kutak > Garaža
My Runner VXR 200*
dario007:
Di si uzeo zarulje H8 i koliko su love?
avr freak:
Imao sam dobavljača iz Velike Britanije i na veliko sam uzimao Philips žarulje koje su mi uredno dolazile u roku 2-4 radna dana. Kako je od 1.1.2021. sve palo u vodu, morao sam kopati dalje no nisam više našao brzo rješenje. Specifičnost je ta da sam dosta proučavao te žarulje i Philips Diamond Vision mi se pokazao kao najbolji. Jedina žarulja po meni da je snop bolji, svjetlost bolja i ono najvažnije, da je bijela kad ju namontiram. OSRAM ni jedna žarulja joj nije blizu, jedino što je OSRAM road legal dok ova nema taj certifikat. Prodao sam jako puno kompleta, oko mene svi voze i nitko nema problema sa tehničkim i policijom (H8, H7 i H1).
Da skratim, našao sam dobroga dobavljača na aliexpressu, komplet dolazi u roku 20 radnih dana i ne postoji niti jedno drugo mjesto u Europi da ih se kupi, zabranjene su.
Cijene nabavne na današnji dan:
H8 - cca 130kn
H7 - cca 115kn
H1 - cca 120kn
Graf:
Ako budeš trebao mogu ti poslati link prodavača od kojeg ja uzimam, a trenutno na stanju imam samo H7 doma i više nisam u tim vodama. Za sebe i prijatelje vučem. Imam par videa na kanalu sa svim grlima, pa isto ako koga zanima može vidjeti.
avr freak:
Prvi malo duži a legalan trip, nisam ja u ekstremima kao neki no sasvim u redu. Polazak iz Zaboka prema Koprivnici prema kolegi oko cca 9h ujutro, ista ruta natrag. Skuter se lijepo ponaša i vozi, nisam pretjerivao niti ganjao, potrošnja oko 4L cca. Sve preporuke za rutu i vožnju :icon_thumright:
ljubo46:
Bata steeef :happy6:
avr freak:
Da, bata steeef.. Konačno je skuter vidio nakon tolikih godina, bio mi je uvijek predaleko. :frajer:
Nisam stavljao sliku, ali dok sam se vozio doma na dionici između Varaž. toplica i Marofa sam upalio GPS da probam speed.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju