Tehnički kutak > Garaža
My Runner VXR 200*
avr freak:
--- Citat: PchelaUbica - 30 Studeni, 2020, 09:25:59 ---Izgleda bas ocuvano 👍
--- Kraj citata ---
Trudimo se, nastojim da je sve OEM i da to ne mijenjam. Jednostavno ih polako više nema, a čak bi se dao kladiti da ga nema u Hrvatskoj.
Ljudi svašta spremaju po garažama baš kako je i ovaj bio. Kada sam ga kupio (5. mjesec 2015, 6000km), stariji gospodin si je uzeo novoga i vozio se na kavu do grada i po kruh za vikend, tako da možda je još koji spremljen. ;D
Dva ključa, knjige, račun, dijelove i zadnji kraj naravno imam. Pao mu je jednom s nogare samo, naljepnica je malo oštećena.
@steef gazda, gazda :toothy12: u postupku, samo da ova Korona smiri strasti malo. Vozio sam se ja bez vozačke prije no to su bila neka druga vremena ::)
Ima tko Polini zvono na VXRu?, ima kakve benefite osim boljeg hlađenja tj. da budem direktan, da li da ga kupujem?
Corector:
Evo danas sam vidio lika kak polaze na motori%u0107u, a komisija nalozila drva u Golfu i lijepo se griju. Cisto sumnjam da ce sada biti odgoda i cekanja proljeca i boljih vremena :D
avr freak:
--- Citat: Corector - 30 Studeni, 2020, 14:26:54 ---Evo danas sam vidio lika kak polaze na motori%u0107u, a komisija nalozila drva u Golfu i lijepo se griju. Cisto sumnjam da ce sada biti odgoda i cekanja proljeca i boljih vremena :D
--- Kraj citata ---
veliš, volja je to.. Ja budem počekal malo s ovim vremenom, takva sila nije. :toothy12:
avr freak:
Malo nam se kao vrijeme popravlja pa sam se bacio u garažu na promjenu žarulja koje sam dugo želio da mi prednji kraj bude komplet.
Philips Diamond Vision H8 dugo i kratko, ubodne bočno- T10 Canbus 4000k. Malo sam se igrao za video, pa tko ima volje ostavljam ispod.
Kod same promjene nema nikakve velike filozofije, jedina stvar je da se žarulja u samo jednom položaju može "zakvačiti" u far, u bilo kojem drugom slučaju žice se ne mogu posremiti s njom unutar poklopca. Ubodne se izvuku kao i na autu, imaju točno dosjed s gumom.
Nadalje, uz kacigu HJC i70 uzeo sam si i IXON Draco crnu jaknu za vožnju. Protektori lakat, ramena i vodonepropusni džep. Jakna je više ljetna i zadovoljava moje potrebe.
Ukratko, to je to za sad. Odradio je do radne temperature, te je sad sljedeći plan tokom 4mj. riješiti A kategoriju. :ajdepopijemopivoo:
avr freak:
Pozdrav ekipa. Da malo dignem temu, tako se možemo prisjećati kad čitam unazad par godina :)
Dolaskom toplijeg vremena, izvadio sam skuter, no ne vozim se apsolutno ništa. Krajem 5. mjeseca je bilo vrijeme za tehnički, pa sam morao vračati blatobran i mačje oko nazad da budemo OEM. Žmigavce sam namjerno ostavio i prošao najnormalnije, nije bilo nikakvih pitanja i nebuloza.
Cijene:
Polica osiguranja s 50% popusta - 304kn
Prijava tehničkoga (1.dio) - 127kn
Tehnički i papirologija (2.dio) - 278kn
Ukupno: 709 kn
Imam i video montaže, upalio sam kameru, kasnije porezao i stavio upload:
Planovi za dalje su da čekam ispit za A kategoriju, odvozio sam sate prije 2 tjedna otprilike, no tolika je gužva s prijavama za ispit za još čekam.
Nemam se volje voziti i igrati sad kad mi malo fali da to riješim, tako da to je uglavnom to. Trenutna kilometraža 15 i nešto sitno. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju