Tehnički kutak > Garaža
My Runner VXR 200*
avr freak:
kod mene samo kratki up, nije ovo vrijeme za moje vožnje tako da sam ga danas definitivno pospremio.
Akumulator izvađen na sobnu temperaturu, kotači u zraku. ;D
Kratki video;
Corector:
Snimi barem kako se kvalitetno konzervira, to bi mogao biti najveci zahvat kod skutera koji se ne voze.
avr freak:
Iskreno nije ti to opće loša ideja, no nisam se toga sjetio :happy8:
Za spremanje 4t skutera/ motora nisam nikad radio ništa posebno no ako nekome pomogne evo u kratkim smjernicama. Zagrijem ga na radnu temperaturu i pustim da radi. Uvijek nastojim da je skuter čist maksimalno i da je tank goriva pun. Akumulator spremam za sobnu temperaturu iako u garaži ne pada ispod 5C u vrijeme teške zime, nije mi problem. Isto tako, gume ne praznim, ali stavim centralnu nogaru i dignem prednji kotač tako da su oba kotača u zraku. Kroz zimu ga upalim 2-3 puta da se zagrije, iako to možda opće nije potrebno. Pokriven je dekom i to je uglavnom to :)
Sad se možda netko pita, pa zašto ga ne voziš? Jednostavno skuter mi je hobi i vozim kad stigem, nije mi glavno prijevozno sredstvo. Zimi pak rađe sjednem i iz garaže izađem u autu, nema potrebe za skuterom niti mi je ugodno voziti se na nižim temperaturama. Brzo će proljeće :)
PchelaUbica:
Izgleda bas ocuvano 👍
steeef:
treba imat kategoriju za to vozit......farbas napaceni narod :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju