Tehnički kutak > Garaža
My Runner VXR 200*
Tomi_ZG:
--- Citat: avr freak - 28 Rujan, 2020, 18:47:48 ---ej Tomi, baš sam se pitao gdje si i kak je tvoja pila ;D baš mi je drago da ima još "stare" ekipe koja se uključi povremeno.
Steefom se skoro svaki drugi dan čujem no neka druga vremena su, tema slabo ::)
--- Kraj citata ---
A evo me došo i ja malo odnosno dođem svake prijestupne,većinom smraleti(čast iznimkama) okupirali forum pa nemam volje ;D
Moje zamorče još vozi,sad sam na 72 hiljade,mislim da će sad malo odmor dok ne nabavim sic,raspuko se skroz više nije za vozit,baš je teško sjedit u rupčagi,pa sad puca i presvlaka jer više nema potpore
avr freak:
ma ja uvijek čitam navečer kad stignem, zanimljivo mi je bilo pa reko ajde da se javim pa popratim koliko mogu. :)
sic je najmanji problem, kaj je sve zamorče prošlo zaslužio je i jedan ganc novi ;D
avr freak:
samo kratki up, pribavio sam ono što sam naumio za promijeniti da to bude 100%. :vjestica:
Motul 4T 5w40 2L
Hilfo183 filter ulja
OEM filter zraka
OEM PIA remen
Rolice 11.8g Polini x2
Polini klizaći
Polini pasta
Svjećica NGK cr8eb
steeef:
--- Citat: Corector - 28 Rujan, 2020, 07:44:06 ---S obzirom koliko se vozis, tebi je sve dopusteno! :D Jedan mali hint glede tih sprejeva za auspuh, uvjerljivo najljepsa i najprekrasnija boja u spreju je crna od Wurtha, dubinski crna i originalna jer ove apsisaju cim se zagrije. Cisto nek se zna jer to ide uz ovakav skuter.
--- Kraj citata ---
i duplicolorov taj za visoke temperature je odlican
@ tomi i ajvar,
teme su stvarno svecke a i kvalitet foruma takodjer svecki nivo :icon_thumright:
dosel sam samo da morem alfu davit preko pm posto sam i ja zeca piknul :icon_biggrin:
Poggiali:
duplicorov crni je super, al prozirni za temperature nije, sad sam farbal, na grani se samo pocelo napuhavat, makar sam ga peko prije koristenja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju