Tehnički kutak > Garaža

My Runner VXR 200*

<< < (40/53) > >>

Corector:
S obzirom koliko se vozis, tebi je sve dopusteno! :D Jedan mali hint glede tih sprejeva za auspuh, uvjerljivo najljepsa i najprekrasnija boja u spreju je crna od Wurtha, dubinski crna i originalna jer ove apsisaju cim se zagrije. Cisto nek se zna jer to ide uz ovakav skuter.

avr freak:
čuo sam već od par ljudi da je taj Wurth sprej odličan, no ovoga sam imao doma na polici pa sam iskoristio.
Budemo vidjeli kako bude držao, sve što sam bojao do sad s njim je bilo dobro, ako ne bude onda budemo svakako probali  :icon_thumright:

aragonY:
Jel planiran "facelift" (unutrasnjost fara u crno)? :)

Tomi_ZG:
Oo evo tebe nazad,opet sa istom vevericom  ;D

avr freak:

--- Citat: aragonY - 28 Rujan, 2020, 12:34:39 ---Jel planiran "facelift" (unutrasnjost fara u crno)? :)

--- Kraj citata ---

dobra ideja, no želim se zadržati na toj nekoj OEM+ izvedbi da ne izlazim iz originala.
Ovako kad se sjetim ili ako zatreba, popakiram sve original dijelove gore i opet je dućan primjerak na neki način.
Razmišljao sam čak i o LED žaruljama da komplet sve promijenim, ali to onda opet nebi bilo to tako da sam i od toga odustao.
OSRAM odrađuje super posao i nemam brige.

--- Citat: Tomi_ZG - 28 Rujan, 2020, 18:29:43 ---Oo evo tebe nazad,opet sa istom vevericom  ;D

--- Kraj citata ---

ej Tomi, baš sam se pitao gdje si i kak je tvoja pila  ;D baš mi je drago da ima još "stare" ekipe koja se uključi povremeno.
Steefom se skoro svaki drugi dan čujem no neka druga vremena su, tema slabo  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju