Tehnički kutak > Tuning skutera
aprilia sr 70 ler i slabo razvrtavanje
ajlavsrku:
pa nebi bas rekao da ide ko base,vozija sam inace dva ovakva setupa i ide to booolje nego base,prvi je bia trophy + polini forrace 3 a nakon toga je dosa nardo,to je islo puno bolje naspram mene i dr eva i bivseg reversa,a na drugom skuteru je bia trophy + tt a nakon toga nardo to je nebo zemlja bila,puno su bolje isli od mene sa dr evo + reverse,a plan mi je slozit sad ovo da san miran do zime,a na zimu il ce dr evo pod nož il ce doc due ili nesto tako,al zasad ocu da pali vozi dotad..
anabellas:
vozi i serijala na yasuni c16 al ju zx napere :icon_biggrin:
jel si gledo svjecicu u svim rezimima rada? i odkad ti se problem poceo javljat , nakon ugradnje narda ili?
ajlavsrku:
ovako,prosuskali su mi lezaji (skf bugari) i onda san primjetia luft na klipnjaci i odlucia uzet nove lezaje i radilicu,odlucia san MF EVO uzet,i nasa slucajno u oglasu blokove cile sa tom radilicom malo prešli za male pare i uzea ih,radilica ko nova nit mm lufta i sve,i samo preslozija sve sa svoje mašine na te blokove i zamjenia samo semeringe radilice,i onda je dosa nardo,i montirano je to sve,ozračeno,spojena uljna itd itd,svjecicu nisan puno ni gleda jer se gasi na leru nece da radi osim pod čokon,a u ostalim režimima rada radi dobro zavrti se normalno i sve,frend je maloprin gledao oko motora sta se tice toga kaze da sve 5 osim toga lera da to jebe..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju