Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pitanje u vezi prijepisa skutera

<< < (3/3)

miha12357:

--- Citat: GUGY - 14 Lipanj, 2015, 23:36:58 ---Pa sta nemozes ti otici s knjizicom vozila u osiguranje i trazit da ti na A4 papiru isprintaju kopiju police i to je to. I reces ovima da je original izgubljen i stvar je rijesena.

Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Nemozes bez vlasnika nista...hhh

Darius1950:

--- Citat: Rox-Rab - 14 Lipanj, 2015, 23:49:35 ---neznam, trebao bih pitati prvo u kojem je osiguranju i neznam dal bi ja mogao izbadit taj papir umjesto vlasnika

--- Kraj citata ---

Aj mi u pm ako ti nije problem posalji ime i prezime toga na kojem je polica i koja je registarska oznaka pa cu ti ja ujutro pitat ovog sta radi u osiguranju sta se moze jer idem ujutro produzit osiguranje za auto.

GUGY:
Kad sam imao prometnu dosao sam u osig i dao samo oznaku tablice od ovog drugog sta me lupio. Dobio sam neki papir kao potvrdu da je vozilo osigurano i u kojem osiguranju i broj sasije. S tim papirom sam isao na procjenu.

Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk

petarpan:
mislim da mozes otici sa ugovorom u bilo koje osiguranje u kojem zelis osigurati (za novu regu) i oni ti izvade podatke od starog osig i naprave novo.
mislim da ti je ugovor dovoljan za dokaz o vlasnistvu

Rox-Rab:
bio sam sad u osiguranju i posto mi rega istice za par dana receno mi je da mi ne treba stara polica nego da samo napravim novu policu i regam skuter

to sta ste pricali da se ne moze to je stari zakon

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju