Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pitanje u vezi prijepisa skutera
Rox-Rab:
Dakle situacija je sljedeca
Isao sam da cu prepisat skuter na sebe međutim nemam policu osiguranja ( sad neznam jesam li je ja zagubio ili mi je covjek uopce nije dao a kaze da je) i naravno nisam mogao nista napravit
Posto rega istice za 5 dana zanima me dal ga ja mogu prepisat sad kad napravim novu policu osiguranja za tehnicki?
miha12357:
Treba biti prometna na tvoje ime da naapravis novu policu za taj skuter... jedino da ga covjek taj od kog si kupio odjavi i onda mozes...u policiju napravit prometnu i onda na osiguranje..
Rox-Rab:
koje njesra... sad se mucit s pronalaskom police ili slat covjeku u zg prometnu da odjavi skuter,.....
miha12357:
--- Citat: Rox-Rab - 14 Lipanj, 2015, 22:14:04 ---koje njesra... sad se mucit s pronalaskom police ili slat covjeku u zg prometnu da odjavi skuter,.....
--- Kraj citata ---
Znas da se mos prcat bez police to im je kao neki "dokaz" da je motor osiguran i da ti mozes prepisat g#vn# jedna za koji ce im k**ra* onolki kompjuteri i neznam ti ja sta...da nemogu vidit ak ne pod tablicom onda po broju sasije...uff sto to mene zivcira najrađe bi sam sjeo tam i napravio sta treba...ne da su nesposobni i spori vec takvi mulci rade da to nema nigdi...
Aa cuj ne preostaje ti nista drugo ak nemas policu...
Rox-Rab:
ma nemam policu najvjerojatnije mi ju covjek nije ni dao, ja sam uzeo skuter a po premetnu sam isao par dana kasnije jer ju je ostavio doma da si moze zapisat podatke koji mu trebaju za prijepis i otisao je u zg a prometnu je ostavio tu kod sestre
a nista preostaje mi jedino ta opcija da mu posaljem prometnu i da odjavi skuter, onda ga ja mogu uz kupoprodajni normalno prepisat kad je odjavljen?
i jos jedna stvar kad mu to budem slao sta moram i tablicu slat ili ne?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju