Tehnički kutak > Garaža
Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing
Corector:
Ideš ovo je guba, a ceste kroz Istru su uistinu predivne i zanimljive pa jednostavno moraš biti pod dojmom.
Znaš čega me jedino malo više strah, tj. počela me fobija šorat, živine na cestama rijeđeg prometa, pogotovo kad pređeš preko ograničenja, jer ove sezone sam imao nekoliko bliskih susreta pa adrenalin tada dodatno navire.
Valter:
Ja se svega bojim. I uvijek mi je na pameti baš sve što mi se može dogoditi na cesti. Uz to druge sudionike u prometu gledam kao one koji me žele ubiti. Ne da mogu. Baš žele. Ponekad njihove reakcije stvarno izgledaju tako. Uglavnom bježim po cesti. To radim čitav život.
Još kao klinac sam skužio da je prelazak ceste najmanje opasan preko crvenog. Tada znaš na što moraš paziti. Zeleno daje samo lažan osjećaj sigurnosti.
Najviše se bojim rupa na cesti koje se ne vide i otvorenih šahtova. Zadnji puta sam doživio pad upravo tako. S automatikom. Ima tome godina ali se još živo sjećam kako je to izgledalo. Zbog toga sam prilično spor. Znam da će mi sljedeći pad biti zadnji na motoru. Ova moja će mi oduzeti ključeve i tu će biti kraj karijere.
Nije pomoglo niti to što ovaj skuter ne daje nikakav osjećaj sigurnosti u zavojima. Barem ne do sada kada sam skinuo vizir koji izgleda lijepo i radi štetu. Talijan.
Uglavnom. Spremam se. Sigurno idem tamo.
anabellas:
Ovo sa semaforom je ziva istina.
Ljudi gledaju samo semafore ali semafori nikog nisu zgazili :D
Jucer sam naletio na biciklista kamikazu, pametan decko vozi po aveniji u suprotnom smjeru po sredini lijeve trake!
Valter:
Ukratko. Sve jasno?
Corector:
Jesi ostao u hotelu ili negdje u Istri? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju