Tehnički kutak > Garaža
Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing
zvonkec92:
s pocetka je dobra dalje je onda los asfalt, ak se polako vozis oke je, a po onim zavojima se ni nemres brzo vozit
Valter:
Na Plominku ili Stelvio idem kada malo padne kiša. Sada ima previše ovih bRRzih. Kada padne 3 kapi onda se pokupe doma jer ne znaju voziti. E onda dolazi RainBev.
Danas sam morao neki vrag obaviti u Zagrebu pa mi se nije dalo vratiti doma jer bi me žena gnjavila.
Onda sam krenuo dalje jer je ovdje bila neka domobranska fešta.
Krajolik je prekrasan ali je cesta mjestimično grozna. Uska i puna rupa. Ponegdje samo uska. 12% nagima i sl.
Čudo jedno kako nema ljudi. Stvarno ne znam zašto. Nekada je bilo prepuno. Sada u cijelom gradu nema nikoga.
A onda doma, putovima revolucije. Nema gužve. Jedinu gužvu sam vidio kada je murjak stao pojesti sendvič u autu pored ceste.
Valter:
Kaciga je za mene dio motora isto kao i retrovizori. Znam da neki mogu bez toga ali ja ne. Nema mi ništa ugodno i lijepo voziti se više od 60 km/h bez kacige.. U stvari grozan je osjećaj.
Dok sam vozio 50ccm imao sam jet kacigu. I nije bila loša. OK kvaliteta ali je bila Jet. Na Beverlyu potpuno neupotrebljiva. Čak i jako puno mjesta zauzima. Kao prava kaciga. Sa Beverlyjem je došla LS2 flip-up. Model je FF370. Od dodatnih mogućnosti ima sve. Jedino nema instaliran pinlock nego se mora dodatno kupiti a košta previše. Zato sunčane dolaze uz nju i vrlo su praktične. Ali imala je i neke mane. Nije baš potpuno dobra za moju glavu, a nisam znao za bolje pa sam je kupio. Niti cijena nije bila velika. Vremenom sam se navikao na nju.
Najvažnija mana je bila buka. Malo je počela i škripati, a zavijanje vjetra je bilo prilično loše cijelo vrijeme. Škripanje mi je bilo jasan znak da to više nije kaciga za mene. Ventilacija nikada nije radila. Otvoreno-zatoveno je isto. Već zbog buke sam htio novu. A kada tražim nešto novo iz drugog pokušaja onda kupujem najbolje. Ako treba i bubreg dam. Uvijek sam to radio. Prvo kupim sranje s kojim sam nezadovoljan pa opet bacim lovu za najbolje.
Kako nosim naočale i često idem na kraće relacije, flip-up je bio jasan izbor. Ne vozim sa dignutim prednjim dijelom ali ne moram skidati naočale prilikom stavljanja kacige. Velika pomoć. I mora biti tiša od ovoga. Dosta tiša. Masa dok je u granicama normale mi nije problem. Ne izvodim ništa gdje bi se to moglo pokazati. U računicu su ušle i neke integralke ali se pokazalo kako niti one nisu ništa tiše a mogao bi ih koristiti samo na daljim relacijama, dok bi staru koristio za obavljanje stvari. Tako sam se vratio na flip-up.
Opsežnim istraživanjem došao sam do 4 modela. HJC, Nolan, Schubert i Shoei.
HJC RPHA Max je otpala prva. Nije baš jeftina a ima nešto mana na koje bi trebalo zažmiriti. Radije žmirim na Nolana koji je jeftiniji.
Nolan 104 Evo je prilično dobra kaciga uz 2 mane. Nije osobito tiha, a naši prodavači je ne žele prodati. Morao sam se dosta rastegnuti okolo kako bi je probao. Srećom, prijatelj mi je rođen s njom na glavi. Samo flip-up Nolan najnovije generacije nosi. Ne zanima ga ništa drugo. Pa sam, eto, našao 104 Evo prikladne veličine za probu. Je, nije tiha. Nije bučna ali tiha nije. Dobra udobnost i sunčane naočale koje mi se ne sviđaju. Ne volim ih.
Schubert C3 i C3 Pro. C3 sam probao pasivno. Bez vožnje. Nije blistala po udobnosti. Nekako čudno leži na glavi. C3 Pro je puno bolja po tom pitanju. Kod Šepića su mi ponudili probu. No imao sam gdje probati, a ne želim isprobavati ako odmah ne kupim tu stvar. Stoga sam otišao dalje i isprobao u privatnom aranžmanu. I tiha je. Udobna je sve dok se ne proba Shoei.
Shoei Neotec je jako udobna kaciga. Mislim bez premca. Osjećaj sigurnosti je nemoguć. Po cijeloj površini glave lagani dodir kao kada majka miluje svoje dijete. Nosio bi je u krevet na spavanje. U odnosu na C3 pro je mrvicu bučnija. Ali stvarno mrvicu jer oko ušiju liježe kao dobre studijske slušalice. Ventilacija perfektna na gornjem cijelu i s manom na gubici. Sunčani vizir je puno bolji za pogled ali ne ide do kraja kao kod C3 Pro ili kod LS2.
U dvije potonje mi je ostao izbor nove opreme. Znam da koštaju puno, ali štite moju glavu a jeftinijeg izbora u toj kvaliteti nema. Ne za moj izbor. Uz to, kada bi promijenio vozilo ostaje mi kaciga koji mogu koristiti. Onda mi nije žao pljunuti lovu. Otišao sam do Šepića jer mi omogućuje moj omiljeni način kupnje. Odmah i sad. S vrata sam tražio C3 Pro s osvrtom na Neotec. A uljudan prodavač mi je odmah riješio sve dileme. C3 Pro nema u bijeloj boji. Dilema riješena.
Probao sam obije i ovaj puta staviti na glavu. Jednostavno Schubert nije toliko udoban. Nije neudoban ali razlika je očita. Ne žulja, ne grebe ali nema tog osjećaja. A razlika u buci nije neka pa sam kupio Neotec. Odmah na glavu i na vožnju.
Onaj dio za nosu udara u isti. Odmah sam ga skinuo ali kasnije i vratio jer ga je prodavač krivo postavio. Kopča je nepraktična. Nije neka mana, ai da se riješiti. Nema špagice za potegnuti a zavučena je ispod spužve. No zato je metalna. Metal daje bolji osjećaj sigurnosti od plastike. Sunčani dio ne ide do kraja. Da, dok si u dućanu, ali dok sjedneš na vozilo i namjestiš se, ne smeta. Drugačiji je položaj glave.
Jedina prava zamjerka je na ventilaciju. Ona je na gornjem dijelu perfektna. Ne znam kako bi drugačije opisao. Dok je na gubici malo slabija. Kako sam se vozio, počelo mi je i smetati pa sam i vizir dizao ali onda nije tiha. Dok sam se igrao, stavio sam prst na donji dio te ventilacije. Onaj koji nema nikakve svrhe. I tada je prodisala. I to odlično. Vrlo vjerojatno ima veze s mojim vizirom na skuteru ali je tako. Neka stvar aerodinamike. Morati ću tu nešto napraviti pa makar zalijepio nešto na taj dio. Izgleda da je dovoljno dole zatvoriti kako bi dobro radilo.
Kod razlike u buci pomaže komunikacija koju imam. I uvijek je isto podešena. Slušam radio ili muziku za mobitela. Kod LS2 na 80 km/h je bila li-la. Na 100 se jedva čulo da nešto pjeva u pozadini. Na 120 nisam čuo svoje razmišljanje. Kod Neoteca na 120 km/h slušam informacije iz prometa od HAK-a na engleskom. No ima jedan trik. Kineskinji to nije pomoglo ali Neotecu je. Najviše neugodne buke dolazi iz predjela vrata. Stoga sam sfrkao Lidl potkapu oko vrata i malo pod kacigu. Ogromna razlika. Uz to, kod LS2 iznad 100 km/h se kaciga počela dosta tresti. tako se i moja glava tresla s njom. Dosta neugodno.
Inače kod Beverlya ne pomaže niti 3 kacige s originalnim vizirom. On usmjerava zrak precizno pod bradu. Ili bez njega ili dodatak u vidu MRA X-Screen. Ili možda oni grdi veliki viziri.
I na kraju je tu zvuk samog skutera. Moraš se priviknuti i gledati sat koji nije baš u vidnom polju. Razlika je velika pa misliš da ideš bitno sporije. Valja se priviknuti da ne bi završio u kakvom zavoju. Ne znaš koliko ideš brzo. A zvuk auspuha se bitno promijenio. Na većim okretajima prdi. Grozno. Baš kao da prdi. Niti slično originalnom zvuku kojeg volim. Baš glupo zvuči pod kacigom. A ja baš volim Piaggio zvuk koji je tako specifičan od kada znam za sebe. Odrastao sam s njim i razlikujem Piaggio od ostaloga.
Možda kaciga je malo preskupa. Možda će netko reći (3alfa3 sigurno ne) da je to ovekill za skuter, ali to nije overkill za mene. Meni odgovara, a onaj koji gleda sa strane može si staviti i perilek na glavu. Njegov problem.
zrakoplovac:
Taman da je i tomos u pitanju, u dobru opremu se uvijek isplati uložit, također vrijedi isto i za gume...
A samo će hejteri reć da je nepotrebno i preskupo, a uostalom, zakaj se opravdavat nekome kad trošiš svoje novce :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valter:
KUUUUPAAAANJEEEEE.
Investirao sam u visokotlačni čistač iz Lidla. Nadaleko poznati Park Side. Kupio sam ga prije nešto vremena kada je bio u ponudi za malih 440 kn. Baš u to vrijeme sam gledao kako treba kupiti neki model. Niz pohvala na njegov rad nije ostao nezamijećeni. Ima puno skupljih koji nisu niti blaga sjena ovoga. Stvarno dovoljno dobro pere. Nije to profecionalac i nije za beton ali za ove sitnice je odličan. Vrlo zadovoljan učinjenim. Nije mi se dalo brisati i pretjerivati ali skuter izgleda odlično nakon zahvata.
Za probu sam skinuo vizir. Sada ima zraka u kacigi jer kroz otvor na gubici dolazi zrak. Kaciga je mrvicu bučnija i zrak mi stvara turbulencije na komunikaciji. Kaciga je na kraju vožnje crna od sakupljene gamadi a nešto je završilo i unutra. Najveća mana je guranje tijela prema nazad. Treba se dobro držati. Nije to motor zbog položaja sjedenja pa je malo teže. No ima i prednosti.
Zraka pod kacigom koliko god hoćeš. U ovim toplim uvjetima i u jakni je sasvim udobno, a išao sam oko 16.00 sati. Dakle u najtoplije vrijeme. Sada i ventilacija na jakni nešto vrijedi.
Najnevjerojatnije je to što je to postao potpuno drugačiji skuter. Izgleda kako vizir diže prednji kraj. Nevjerojatno je kako je sada mirniji, a u zavoje ulazi puno preciznije i bez drame. Vizir fakat jako smeta prednjem kotaču. Izgleda da će vizir sada gore samo za putovanja. Do tada u spremište. Vjerojatno će biti dobar za hladnije dane ali za gušt vožnje skutera stvarno smeta. S njime je kao u autobusu. Udobno i ugodno ali sporo i bez prevelikog gušta. Moram naći prijenosni i removable sistem. Ideje dobrodošle.
Taman sam pomislio zapaliti u Rijeku pa na "The Cestu". Do Rijeke vizir obavezan, na "The Cesti" štetan. Možda ga privremeno pohranim u jednom restoranu na putu. Klopa je odlična, cijene prihvatljive. Ne znam kako se zove. Bio sam tamo nedavno, no tko će zapamtiti naziv svake birtije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju