Tehnički kutak > Garaža

Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing

<< < (15/21) > >>

Valter:
Malo mi je bilo dosadno jučer. Upalio skuter, zakačio kameru i krenuo se voziti. Prvi dio ceste je loš. Nije kao nekoć kada sam tu barem 2x tjedno prolazio s biciklom. Zato sam taj dio izrezao. Ovaj ostatak je OK. Ima zemlje, šljunka, kocira, racica i lokalnih nečega koji su vrlo opasni na cesti.

Nema divljanja. Samo ugodna vožnjica. Snimiti ću i onaj dio kako doći od Zagreba. Isplati se provozati ako netko želi isprobati vozilo ili sebe. Na početku snimke lijevo se ide prema Velikoj Gorici, a desno prema Zagrebu. Na sljedećem križanju, desno je Pokupsko ako netko tamo želi. Možda 3-5 km od križanja ima.

Ima tu jako interesantnih cesta za voziti se. Većina je u jadnom stanju ali neke su odlične. Puno bolje od bikerskih oaza. Samo ih treba znati. A ja sam prošao sve većom ili manjom brzinom.

Bikelover:
Videozapis privatan

Valter:
Opet sam zeznuo. Kada klikčem bezveze.

zvonkec92:
lepo bome, to si išel prek dubranca i tam ona sela pokupsko cerje i nazad za VG, tu cestu imam u malom prstu i znam svaki kamenčić na njoj, pogotovo ovu od VG do Pokupskog, tjedno 2x tuda prolazim :D

Valter:
Tak je. Od Dubranca je cesta stvarno loša. Nije nekad takva bila. Nije bila blistava ali ovo je loše. Budem snimio video od Remetinca do tog raskrižja. A ima i jedna jako lijepa ruta od Dubranca preko Odranskog Obreža do Odre ili Brezovice. Isto zgodno.

Valja zabilježiti od Pisarovine do Karlovca jer je stara karlovačka dosadna i puna murije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju