Tehnički kutak > Garaža
Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing
zrakoplovac:
na te city grip michelinke se svi živi žale (dolaze serijski na beverlyima) :dontknow:
Valter:
Mislim da je u oba slučaja bio problem u prvoj ugradnji. Takve gume ne valjaju ništa. Aftermarket su druga priča. Jedino mi se ne da dalje ispitivati kakve su ove ili one. Radije kupim neke druge i tako sredim stvar. Sigurno neću nikada više kupiti Michelin za skuter niti Continental za auto.
Continental je bio ContiNešto 2 205/55/16. Ništa što bi htio zapamtiti. Isto kao i ova groblja sa skutera.
A skuter vozim. Kakav god da je. Barem više ne vuče na stranu. A kada se pokvari, opet u servis.
JogFromYamaha:
jesi odzracio kocnice?
Valter:
U planu je. Nemam hrabrosti otići u servis. Mogao bi ostati mjesec dana bez njega.
Valter:
Danas sam odradio 250 km otprilike. VG-Đurđevac i nazad. I to je skuter za to. Lijepa otvorena cesta, tu i tamo kakav zavojčić i par šleperčića koje se treba preskočiti. Apsolutno sposoban za te radnje. A i kompjuktera sam jednog prevezao tamo i jednoga laptopa na povratku. Tek toliko da ne idem prazan.
Od mušica po putu sam pokupio sve. Mislim da nema više niti jedne pa se slobodno možete voziti po toj relaciji. Vidio sam i nešto dvokotača po cesti. Neki pristojni slovenci koji se voze onako kako piše na okruglom znaku a ostalo uglavnom ekipa u japankama i kratkim hlačama (moRRoni). Na povratku sam vidio šaroliku ekipu koja je imala baš sve vrste motora meni poznate. I na kraju resičar koji mi je brujao iza mene pa sam pomislio da mi se Piaggio raspada.
Na kraju sam na semaforu jako naljutio tipa u Meganeu jer sam došao ispred njega pa me pokušao prestići u startu. Zavukao se ispred mene koliko je mogao i počeo turirati. Ali ja slušam muziku i ne obazirem se na takve. Lagani gas i nisam ga više vidio.
A sada popravljam taj laptop. Prošao 3 "majstora" i svi su rekli kako je krepao kontroler i da ga sa u oglasnik za 100 kn. Ja sam ga opravio za 100 kn. Budem se ja vratio u informatičke vode jer me takvi likovi živciraju. Ne znaju popraviti lagani kvar pa izmišljaju gluposti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju