Tehnički kutak > Garaža
Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing
Corector:
--- Citat: zvonkec92 - 19 Lipanj, 2015, 00:02:08 ---Jedino kaj valja u tom ami tradeu na hajnclovoj je ona sisata milfača kaj prodaje skutere, nju bi mrknuo zguza pa makar bio to i najgori dučan u hrvackoj..
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: dobrrr'a :icon_thumright:
A zato ti svjesno dolazis 5x...
CikCak:
--- Citat: zvonkec92 - 19 Lipanj, 2015, 00:02:08 ---ja bio tamo danas, nemaju nikakvih klizača za variomate, nemaju ni jedne M5 dizne u dučanu, katastrofa.. i to već 5x u 2 mjeseca dolazim tamo pitat jesu došli klizači i dizne, ne nisu još sljedeći tjedan u ponedjeljak će. i tako od ponedjeljka do ponedjeljka... jedino kaj valja u tom ami tradeu na hajnclovoj je ona sisata milfača kaj prodaje skutere, nju bi mrknuo zguza pa makar bio to i najgori dučan u hrvackoj..
--- Kraj citata ---
ako te tjesi ja jos uvijek cekam vizir narucen prije 2 god :laughing7:
kupio sam skuter kod njih, spuh, variomat, kacigu zeni i sebi - sve ok.. pokusao i vizir no bezuspjesno :icon_biggrin:
kaj se tice servisa 3 puta sam ga dosada vozio, 2 puta na skidanje blokada i montazu dijelova, i 3 put kada su mi klinci u zgradi sje senzor za brzinu i kilometre sa disc lockom..
lagao bih kada bi rekao da nisam bio zadovoljan uslugom, kako u servisu tako i u prodavaonici.. jedino taj prokleti vizir :toothy3:
zao mi je kako je Valter prosao i mislim da je krajnje neodgovorno prodavati i uopce dopustiti da takav skuter izadje van u promet bez provjere, a to jel se radi o 20.000, 40.000 ili 80.000 kn je manje vazno.. ujedno se divim Valteru koliko je imao strpljenja..
balki:
Ti samo mislis da je vracanjem klnuceva "end of story". To ces moc napisati tek kad ti uplate novac nazad na racun, a bojim se da ti sad tek predstoji borba i naoruzavanje strpljenjem:-/
Sretno
Valter:
Moji prijatelju su se nadurili na mene jer sam bio zločest i tražio svoja prava. Sada im je to službeni stav. MI SE DURIMO.
Bio sam u servisu. Skuter stoji tamo rastavljen. Možete ga slobodno razgledati. Na moj račun. Serviser ne smije pričati sa mnom.
Koja komedija od firme. Skuter stoji, nitko ga ne popravlja, ja nemam vozilo i ništa se po tom pitanju ne radi, a oni se dure. Baš me zanima koji je to brainstorming nastupio kada su zaključili da su oni u pravu a ja zločest.
Vidim ja da tu ne bu ništa bez novina. Poslati im fiškala ne bi bilo fora. To bi se prebrzo riješilo. Malo ih po blatu treba vući.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Valter - 26 Lipanj, 2015, 21:53:48 ---Moji prijatelju su se nadurili na mene jer sam bio zločest i tražio svoja prava. Sada im je to službeni stav. MI SE DURIMO.
Bio sam u servisu. Skuter stoji tamo rastavljen. Možete ga slobodno razgledati. Na moj račun. Serviser ne smije pričati sa mnom.
Koja komedija od firme. Skuter stoji, nitko ga ne popravlja, ja nemam vozilo i ništa se po tom pitanju ne radi, a oni se dure. Baš me zanima koji je to brainstorming nastupio kada su zaključili da su oni u pravu a ja zločest.
Vidim ja da tu ne bu ništa bez novina. Poslati im fiškala ne bi bilo fora. To bi se prebrzo riješilo. Malo ih po blatu treba vući.
--- Kraj citata ---
a da jedan dan tamo napravimo skuter meet u njihovom servisu? da ih malo iznenadimo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju