Tehnički kutak > Garaža

Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing

<< < (9/21) > >>

zrakoplovac:
pošteno  :icon_thumright:

eladio:

--- Citat: Valter - 18 Lipanj, 2015, 15:53:28 ---Predao sam ključeve i papire od skutera. Nemam više skutera. Nikakvog.

Piaggio je nesposoban napraviti ispravan skuter.
Piaggio Hrvatska je nesposoban ništa napraviti kako treba i na vrijeme. Čak i komad željeza poslati u Zagreb.
Ami-Trade je nesposoban bilo što napraviti jer ne smiju ništa bez Splita.

Kako nemam u bilo kojem subjektu pouzdanog poslovnog partnera za naredne 2 godine koliko traje garancija, postalo je besmisleno bilo što pregovarati. Ne mogu znati da li se mogu riješiti problemi pod garancijom koji se mogu pojaviti. Sve je to jedan veliki i skupi šlamperaj s kojim ja ne želim imati nikakve veze.

Prema Zakonu o obveznim odnosima imam pravo na povrat novaca i svih pratećih troškova. I tako će biti. Svaka sekunda otezanja će ih dodatno koštati. Jedino će besplatno dobiti medijski prostor koji ću im rado omogućiti.

End of story.

--- Kraj citata ---

ako kako mogu pomoci, ne ustrucavaj se pitat  :redface:

Valter:
Danas sam bio u prodavaonici i svjedočio sam kako jeleni uletavaju. Jadnici. Sada sam siguran kako je svaki Piaggio produkt sranje. Možda se ovi od 50 ccm nekako drže, ali svi veći su krama.

Tko to kupuje? Oni koji su zaradili te novce, a oni nemaju vremena niti znanja to popravljati. Možeš si pomoći malo ako znaš, ali što ako ne znaš? Garancije nema jer je fiktivna. Dakle, znaš li šarafiti i imaš alata možeš si to priuštiti. Ako ne znaš, bježi.

JogFromYamaha:
prodaj to i otvori salon za masazu

zvonkec92:

--- Citat: Tadr3 - 18 Lipanj, 2015, 18:04:39 ---
--- Citat: Valter - 18 Lipanj, 2015, 15:53:28 ---Predao sam ključeve i papire od skutera. Nemam više skutera. Nikakvog.

Piaggio je nesposoban napraviti ispravan skuter.
Piaggio Hrvatska je nesposoban ništa napraviti kako treba i na vrijeme. Čak i komad željeza poslati u Zagreb.
Ami-Trade je nesposoban bilo što napraviti jer ne smiju ništa bez Splita.

Kako nemam u bilo kojem subjektu pouzdanog poslovnog partnera za naredne 2 godine koliko traje garancija, postalo je besmisleno bilo što pregovarati. Ne mogu znati da li se mogu riješiti problemi pod garancijom koji se mogu pojaviti. Sve je to jedan veliki i skupi šlamperaj s kojim ja ne želim imati nikakve veze.

Prema Zakonu o obveznim odnosima imam pravo na povrat novaca i svih pratećih troškova. I tako će biti. Svaka sekunda otezanja će ih dodatno koštati. Jedino će besplatno dobiti medijski prostor koji ću im rado omogućiti.

End of story.

--- Kraj citata ---

GO VALTER, GO VALTER... vise im necu tam ic ni po rolice

--- Kraj citata ---
ja bio tamo danas, nemaju nikakvih klizača za variomate, nemaju ni jedne M5 dizne u dučanu, katastrofa.. i to već 5x u 2 mjeseca dolazim tamo pitat jesu došli klizači i dizne, ne nisu još sljedeći tjedan u ponedjeljak će. i tako od ponedjeljka do ponedjeljka...  jedino kaj valja u tom ami tradeu na hajnclovoj je ona sisata milfača kaj prodaje skutere, nju bi mrknuo zguza pa makar bio to i najgori dučan u hrvackoj..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju