Tehnički kutak > Garaža
Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing
Tomi_ZG:
Stvarno ne znam kaj da ti onda velim,ubiti divim ti se,ne sprdačim se nego sam ozbiljan,dao si koliko,preko 40 hiljadarki za novog beva,dobio si drek na dva kotača,još rade budalu od tebe,a ti si smiren i ne želiš reć ko ti je to uvalio.
Vidiš i ja sam imao proceduru s ami tradeom,luft na radilici od 2mm na skuteru od 5000km pod garancijom je njima normalna stvar,prvo sam probao na lijep način jer sam mislio ljudi smo dogovorit ćemo se,onda su počeli radit budalu od mene,onda sam im ja doslovno svima u dućanu j#bo mater,onda je došao šef/voditelj/k**ra*/palac i njemu sam j#bo mater u facu,onda bi on odjednom popravljao,onda sam ga poslao u k**ra* da mu ne dam da mi cigan poput njega dira skuter,onda me stari počeo izvlačit iz dućana jer bi bio dar mar u protivnom,sve ostalo je povijest.
Skuter sam sam složio na kraju.
balki:
Ako ga ipak ne rješe i odlučiš ga obredno spaliti pred dućanom javi pa ću zamjeniti mašine jer bi bilo fora imati 350ie na Sportcitiju a od dima se neće vidjeti koju spaljuješ;-))
Iskreno vjerujem da je problem samo u loše provedenim i prenašpananim sajlama, ožičenju i bužirima oko stupa volana pa si provjeri nakon kad sve rješe da ti ne zjevaju plastike oko volana i satova i prednjeg djela i da nekaj ne zvecka i škripucka kod vožnje po neravninama.
Ajd neka ti je sretno i javi kak si prošo na kraju :icon_thumright:
Valter:
Ne bi spaljivao svoje novčeke. Previše ih volim.
Ovo sa sajlama sam provjerio. I onaj dio sa zubom na ležaju volana i sve što sam ja mogao napraviti a objavljeno je na forumu. A objavljeno je sve.
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Lipanj, 2015, 13:21:22 ---Na motori.hr sam ti napisao moje misljenje, pa da se ne ponavljam.....
--- Kraj citata ---
Vidim da se na tom forumu spominje neki "Splićo" u cijeloj igri,znači on je glavni baja,poglavica od sfušarenog piaggia :laughing7:
monph2:
--- Citat: Valter - 13 Lipanj, 2015, 18:01:18 ---
Opet, nakon intervencije, napokon mene zove taj splićo. Pravi profesionalac, rekao bih. Rješavao je on takve slučajeve puno puta. Rafalno: «Citiram», «nikad čuo», «zašto voziš bez ruku», «sudski vještak», «video dokaz». To je onako ukratko. Mene neki sudski vještak ne može preplašiti kada sam u pravu, a video dokaz imam. Na svu sreću, jer sam ga snimio za onog sevisera koji ne vjeruje.
--- Kraj citata ---
Spominje se i ovdje.
Valter, svaka čast na smirenosi, ja bi poludio, pobacao bi ih sve tamo u 3 lepe. Jer takvi jebivjetri mi idu totalno na onu stvar, ovlašteni servis, a nemaju blage veze o svome poslu, zapravo ni o ćemu drugome. Druga stvar su takve velike face koje isto tako se drže kao da su uhvatili svevišnjeg za muda... :S
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju