Tehnički kutak > Garaža

Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing

<< < (2/21) > >>

Tomi_ZG:
Zakaj štitiš te jebivjetre i nećeš napisat o kome je riječ i ko te zavaljava,a otvaraš ovakvu temu i žališ se na servis.
Mada nije teško zaključit da se radi il o ami tradeu il o moto mondu.

Valter:
Ne štitim nikoga nego ne želim nikoga oblajavati. Bilo je malo propusta i nesretnih okolnosti koje su dovele do nepotrebnog otezanja. Pišem to kao dnevnik događanja.

Želim svima pokazati kako se lijepo sve da izgladiti bez nepotrebnog živciranja.

CikCak:
cemu ova pripovjetka kada ne zelis napisati o kojem se to “kompetentnom" servisu i prodavaonici radi..? prvo drva i kamenje po njima, i onda napises da se prica privodi kraju i da se nije potrebno zivcirati.. dnevnik dogadaja..? daj si otvori blog  :laughing7:

3alfa3:
Na motori.hr sam ti napisao moje misljenje, pa da se ne ponavljam.....

Valter:
Mnogi ovdje predstavljaju svoja vozila umjesto na blogu. Ja sam predstavio svoje. Ne baš najsjajnije vozilo.

I nisam na nikoga drvlje i kamenje. Samo svoje viđenje događanja. Kako priča ide kraju ipak ne vodi nekakvim otezanjima kako se na prvu ruku moglo činiti.

Hvala svima na preporukama. Nisam mogao ništa napraviti jer je skut u servisu. A ja niti sam kompetentan niti želim išta raditi na novom vozilu. Pod garancijom je, a kao novo mora raditi perfektno bez ičijeg utjecaja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju