Tehnički kutak > Garaža

Runner sp 50

<< < (6/13) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: monph2 - 20 Prosinac, 2015, 15:39:20 ---A sve to stoji, ali cekao sam zimu, nisam imao novaca i jbg. Probao sam skupit pa nikako... Stanje je kakvo je. Bilo mi je glupo mjenjat jednu drugu ne, ne vidim smisao toga. A sad ga budem slozio i sta sad. Dobro je prošlo. Ja sam bio zguljen, malo slupan ali dobro je, dok je glava na ramenima bude sve ok :)
Meni su isto bolesne bile zato sam ih i uzeo....
Kad već raspravljamo o gumama koje uzet? :/

--- Kraj citata ---
Da, dobro je dok sebe ne razvalis, a ovo se sve da slozit...
Scootsmart ili pirelli diablo scooter ili michelin power pure sc, neces pogrijesit s nijednima... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

monph2:

--- Citat: zrakoplovac - 20 Prosinac, 2015, 15:48:03 ---
--- Citat: monph2 - 20 Prosinac, 2015, 15:39:20 ---A sve to stoji, ali cekao sam zimu, nisam imao novaca i jbg. Probao sam skupit pa nikako... Stanje je kakvo je. Bilo mi je glupo mjenjat jednu drugu ne, ne vidim smisao toga. A sad ga budem slozio i sta sad. Dobro je prošlo. Ja sam bio zguljen, malo slupan ali dobro je, dok je glava na ramenima bude sve ok :)
Meni su isto bolesne bile zato sam ih i uzeo....
Kad već raspravljamo o gumama koje uzet? :/

--- Kraj citata ---
Da, dobro je dok sebe ne razvalis, a ovo se sve da slozit...
Scootsmart ili pirelli diablo scooter ili michelin power pure sc, neces pogrijesit s nijednima... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Gdje tražiti?
Cijena? :/

zrakoplovac:
imaš na forumu tu na webshopu ili motobox  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Pošto su ručkice i kaj se to štela na njima?
Dosta su pukle plastike,ja očito svaki put imam sreće kad grunem jer vidim da svima sve puca na tim runnerima osim meni

monph2:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Prosinac, 2015, 16:04:45 ---Pošto su ručkice i kaj se to štela na njima?
Dosta su pukle plastike,ja očito svaki put imam sreće kad grunem jer vidim da svima sve puca na tim runnerima osim meni

--- Kraj citata ---
230 kn, Time kao poštelaš koliko blizu, tj daleko da ti hvata od ručki governala...
neke sam stvari već nabavio, ovo čudo gdje ide noga i ona plastika na kojoj piše Gilera, treba mi još samo ralica zapravo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju