Tehnički kutak > Garaža

Runner sp 50

<< < (5/13) > >>

Corector:
A jbg skupilo se vise faktora i tu si gdje jesi.  Recimo moje mc28 stare 2.5 godine su nemoguce za vozit trenutno, spi*kavanje je zagarantirano tako da miruje.

S druge strane dunlop gt 301 starijeg dota nekako se drzi s oprezom.

S trece strane ovogodisnji scootsmart i dalje drzi kao po sinama, niti jedan zajeb s njima.

S cetvrte strane MC25 bogart nikako da me razocara, to mi nije bas jasno.

steeef:
svi stede na tim gumama ko da kostaju milijone a zbog njih se najvise pada..pa kad padnes imas stetu vecu nego kaj kosta set dobrih guma plus set guma koje moras svejedno kupit..tak da takva matematika mi nikad nije bila jasna..
dobro je dok si ne polomis nest..

zrakoplovac:

--- Citat: steeef - 20 Prosinac, 2015, 15:03:15 ---svi stede na tim gumama ko da kostaju milijone a zbog njih se najvise pada..pa kad padnes imas stetu vecu nego kaj kosta set dobrih guma plus set guma koje moras svejedno kupit..tak da takva matematika mi nikad nije bila jasna..
dobro je dok si ne polomis nest..

--- Kraj citata ---
Potpis, gume su najvazniji dio motora i na tom se nikad ne stedi, kocnice pa onda sve ostalo...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Matija97:
uff ruckice  :headbang: :headbang:

monph2:
A sve to stoji, ali cekao sam zimu, nisam imao novaca i jbg. Probao sam skupit pa nikako... Stanje je kakvo je. Bilo mi je glupo mjenjat jednu drugu ne, ne vidim smisao toga. A sad ga budem slozio i sta sad. Dobro je prošlo. Ja sam bio zguljen, malo slupan ali dobro je, dok je glava na ramenima bude sve ok :)
Meni su isto bolesne bile zato sam ih i uzeo....
Kad već raspravljamo o gumama koje uzet? :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju