Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
svi stede na tim gumama ko da kostaju milijone a zbog njih se najvise pada..pa kad padnes imas stetu vecu nego kaj kosta set dobrih guma plus set guma koje moras svejedno kupit..tak da takva matematika mi nikad nije bila jasna..dobro je dok si ne polomis nest..
A sve to stoji, ali cekao sam zimu, nisam imao novaca i jbg. Probao sam skupit pa nikako... Stanje je kakvo je. Bilo mi je glupo mjenjat jednu drugu ne, ne vidim smisao toga. A sad ga budem slozio i sta sad. Dobro je prošlo. Ja sam bio zguljen, malo slupan ali dobro je, dok je glava na ramenima bude sve ok Meni su isto bolesne bile zato sam ih i uzeo....Kad već raspravljamo o gumama koje uzet? :/
Citat: monph2 - 20 Prosinac, 2015, 15:39:20A sve to stoji, ali cekao sam zimu, nisam imao novaca i jbg. Probao sam skupit pa nikako... Stanje je kakvo je. Bilo mi je glupo mjenjat jednu drugu ne, ne vidim smisao toga. A sad ga budem slozio i sta sad. Dobro je prošlo. Ja sam bio zguljen, malo slupan ali dobro je, dok je glava na ramenima bude sve ok Meni su isto bolesne bile zato sam ih i uzeo....Kad već raspravljamo o gumama koje uzet? :/Da, dobro je dok sebe ne razvalis, a ovo se sve da slozit...Scootsmart ili pirelli diablo scooter ili michelin power pure sc, neces pogrijesit s nijednima... Sent from my iPhone using Tapatalk
Pošto su ručkice i kaj se to štela na njima?Dosta su pukle plastike,ja očito svaki put imam sreće kad grunem jer vidim da svima sve puca na tim runnerima osim meni
hjoj joj pa kaj ti rade te gume još gore, pa to je živa plastika več bila a ne gume -.- budeš riješil kaj sad, bitno da si ti na kupu!Tomi imas po ebayu ručki tipa te, cijena je okvirno oko 250kn (dobre!)
Peza kao zgewindani Lamborgini
Te gume kaj imaš su odlične, bar meni. Skroz do ruba ih naginjem sve ovisi o starosti gume i potrošenosti. Ali ta guma sa odgovarajucim indexsom je bolesna.
A da ti nije mozda zablokirala kocnica u nezgodnom trenutku zbog ebay rucica?