Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Minarelli kit 70 cc, treba mi veća max brzina i savjet

<< < (4/5) > >>

Grale:
Za rezimiramo, ti bi 85 gps-a ko iz pičke pod ovim uvjetima:
- bez kita
- bez auspuha
- bez povećanja okretaja
- bez brand variomata (bar za sad)
- bez veće potrošnje itd.
 :icon_scratch:

Onda kupi 125 ovo drži u garaži :icon_thumright:

Beneli:

--- Citat: Tomi_ZG - 14 Lipanj, 2015, 10:37:33 ---Treba znat složit top,moj tt s novom vunom je tiši i bolje se čuje nego bivši sc08

--- Kraj citata ---
Nije da ti ne vjerujem ali to me baš zanima, kad dođem u ZG nađemo se negdje da to poslušam, može?

--- Citat: Grale - 14 Lipanj, 2015, 11:54:56 ---Za rezimiramo, ti bi 85 gps-a ko iz pičke pod ovim uvjetima:
- bez kita
- bez auspuha
- bez povećanja okretaja
- bez brand variomata (bar za sad)
- bez veće potrošnje itd.
 :icon_scratch:

Onda kupi 125 ovo drži u garaži :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Možeš li mi molim te reći zašto izvrćeš moje riječi?
Prva stvar nebi kao iz pičke 85 kmh nego da mi je to max brzina, druga stvar kit ću stavljat zato sam i otvorio temu, odmah sam na početku spomenuo da ću mjenjat variomat.

Dragi ljudi vjerujte mi da bi vas najradije poslušao stavio rez auspuh,polini variomat dobro ga uštelovao i riješen problem. Najeftinije,najlakše i najbezbolnije rješenje.
  Ali ne mogu, volim kad mi motor ovako kreće na niskim okretajima, i kad čujem samo šum vjetra i pokoji ležaj u mašini

Ovdje se isto čuje da motro ne proizvodi puno zvuka.
A to je sve bez topa

dino73n:
Ne mora srtiktno biti rezo spuh da bi dobio snage,LeoVince Touring je osjetno tishi i od serijskog a malo slabiji od ZXa.
Ko zeli snagu bez galame nema boljeg spuha.
Jaran mi na Yamahi Neos imao malossi sport,LV touring,malosi multivar i isao je super pristojno a sve to bez vishka buke.
Razmotri i taj setup.

Grale:
Ko iz pičke imat 85 gps-a, to znači imat tu brzinu uvijek, a ne nizbrdo.
Al naravno to 90 % foruma ima, samo je skinulo blokade već :icon_thumright:

Ja ne izvrćem tvoje riječi, samo ih pokušavam protumačit.
Sad kažeš da bi stavio kit, a maloprije si reko da nebi jer će se vrtit izvan rezonancije ???

Moja preporuka, stavi kit i variomat i to je to. Neće bit ništa glasniji, samo nešto dublji zvuk, kretat će na istim ili nižim okretajima itd.

Ti ako kažeš da si drko po ispuhu il šta si već radio, pa moguće da je taj tvoj serijski cilindar agresivniji od nekog sporta, koji nije uopće agresivan.
Npr. piaggio serijski LC ima jebačku portmapu, bolju od dosta 70 ccm base-ova, razlika je samo u zapremnini koja donosi moment.

Corector:
E znas koji ti je auspuh tih, i cujes samo zvuk vjetra kad ubrzas. Tecnigas RS2 onaj poveci  :icon_thumright: Nadmasuje i Yasunije.

Za pocetak sredi prijenos jer ima mjesta za variomat i remen, pa dalje vidi kako i sta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju