Općenito > Propisi
Kupio skuter pod ovrhom - @ nisam znao
Corector:
Drzavne institucije su u takvoj kur*inetini dodjes na pravo mjesto da ama bas nista se ne zna, niti kome uputiti da dobijes neki odg... znaci moj interes za odseliti se iz drzave ove godine je porastao na 96%. Zlo mi je sto moram potezati natrag u BJ, tegliti taj skuter nazad, ici opet biljezniku i vjerojatno opet rucno rijesavati probleme kad automatika ne postoji.
The Nightrider:
Koliko se ja sjećam, ako je vozilo pod ovrhom, pozovu vlasnika u MUP da mu u knjižicu vozila udare obavijest o zabrani prodaje..
GUGY:
--- Citat: Corector - 11 Lipanj, 2015, 19:01:47 --- znaci moj interes za odseliti se iz drzave ove godine je porastao na 96%.
--- Kraj citata ---
Zato nam i je tako kad ekipa čim se desi neka frka gledaju da pobjegnu iz države. I onda iz stranih zemalja glume velike rvate kače domoljubne pjesme po FB, pate za domovinom i bla bla bla. . Najlakše je pobječ s broda koji tone a kasnije bit general poslije bitke.
Bez uvrede Corector ali to je banalna stvar. Raspitaj se na muriji i fini o postupku riješavanja problema i traži da te pismeno o svemu izvjeste. Imaš pravo pokrenut postupak protiv lika i dobiješ garant spor jer te prevario i pokušao je zeznut državu. A to ti je gore nego da je ubio čovjeka. Ako ti ne vrati odmah idu mu zatezne kamate koje mu jako brzo pojedu glavnicu.
Samo bez psovanja i bahačenja. Lijepa riječ sva vrata otvara a ti si Gospodin.
anabellas:
ja sam kupio skuter pod ovrhom od babe , ceko ju mjesec dana da makne ovrhu , ona morala ic u finu mup itd...
pa sam ju skratio za 300kn i nek si misli (muljala da ceka ove iz mupa da je predala zahtjev i provjerio ja u mupu naravno nije ni bila tad i puko mi film)
ali nis ne mozes nego na finjaka pa onda ih poslat di im je mjesto..
shegyi2000:
KOntaktiraj tipa koji ti ga je prodao, pa vidi sta o kaze pa ces znati za dalje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju