Ostalo > Svijet računala i mobitela

update na windows 10 ??

<< < (13/34) > >>

zrakoplovac:
ajde da vas utješim, frend ima na kompu u firmi  legalne windowse i također mu je skočil prozor za besplatne w10, ali se isto ne da apdejtat nego piše da bude obaviješten kad se bude moglo skinut  :)
znači, mi koji smo prvi dan apdejtali smo imali sreće, a sad je ekipa skužila pa su to tak složili valjda da im ne sruše server  :dontknow:
jer ko ne bi želio besplatne windowse, pogotovo vani di sve moraš platit  :drunken_smilie:

JosipMarijanovic:

--- Citat: zrakoplovac - 30 Srpanj, 2015, 21:14:44 ---ajde da vas utješim, frend ima na kompu u firmi  legalne windowse i također mu je skočil prozor za besplatne w10, ali se isto ne da apdejtat nego piše da bude obaviješten kad se bude moglo skinut  :)
znači, mi koji smo prvi dan apdejtali smo imali sreće, a sad je ekipa skužila pa su to tak složili valjda da im ne sruše server  :dontknow:
jer ko ne bi želio besplatne windowse, pogotovo vani di sve moraš platit  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

ja nebi htio besplatne windowse.

poslano sa Jabuke sa ugrizom :P

zrakoplovac:

--- Citat: JosipMarijanovic - 30 Srpanj, 2015, 21:29:57 ---
--- Citat: zrakoplovac - 30 Srpanj, 2015, 21:14:44 ---ajde da vas utješim, frend ima na kompu u firmi  legalne windowse i također mu je skočil prozor za besplatne w10, ali se isto ne da apdejtat nego piše da bude obaviješten kad se bude moglo skinut  :)

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
ne laže, nego reci odma kak se ne znaš koristit Boot Campom  :laughing3:

JosipMarijanovic:

--- Citat: zrakoplovac - 30 Srpanj, 2015, 21:41:00 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 30 Srpanj, 2015, 21:29:57 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
ne laže, nego reci odma kak se ne znaš koristit Boot Campom  :laughing3:

--- Kraj citata ---

kaj ti je to i kaj ce to meni?  :P

Poslano z Jabolko

zvonkec92:
WTF ??

http://prntscr.com/7zhxy4

zakaj failed?  i dole kad listam histori ima puuun k**ra* failed updatova.. zakaj je to tak? a svaki put kad se instaliralo sve je super prošlo nikad se niš nije bunio da neki apdejtovi nisu instalirani. to sam tek sad vidio nisam to nikad ni gledo do sad taj histori

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju