Ostalo > Svijet računala i mobitela

update na windows 10 ??

<< < (11/34) > >>

zvonkec92:
e kako se to odradilo? jel treba negdje nešta stiskat ili? meni još ništa ne nudi da skinem :(

zrakoplovac:

--- Citat: Darius1950 - 30 Srpanj, 2015, 11:09:26 ---
--- Citat: zvonkec92 - 28 Srpanj, 2015, 23:12:56 ---meni još ništa :/  bumo vidli sutra

--- Kraj citata ---

Jucer odraden update na win10, zasad sam zadovoljan iako nisam nesto u detalje pregledava. Novi browser Edge iznenadujuce brz, brzi puno od opere, chroma i ff.

--- Kraj citata ---
meni se sviđa full win10, jedino kolko vidim dosadan je s notificationsima, al to se da isključit...
mogo bi bit najbolji win do sad haha :P
 a taj edge je ću koristit ako se pokaže da je mozilla nestabilna na win10 ko na recimo win 8.1, radi super sve dok ne staviš komp na sleep i onda ju redovno treba restartat

--- Citat: zvonkec92 - 30 Srpanj, 2015, 11:19:32 ---e kako se to odradilo? jel treba negdje nešta stiskat ili? meni još ništa ne nudi da skinem :(

--- Kraj citata ---
pod windows update vidi da li ti nudi update na win10, trebalo bi ako imaš "legalne" windowse  :jerk:  :laughing7:

Darius1950:

--- Citat: zrakoplovac - 30 Srpanj, 2015, 11:28:07 ---
--- Citat: Darius1950 - 30 Srpanj, 2015, 11:09:26 ---
--- Citat: zvonkec92 - 28 Srpanj, 2015, 23:12:56 ---meni još ništa :/  bumo vidli sutra

--- Kraj citata ---

Jucer odraden update na win10, zasad sam zadovoljan iako nisam nesto u detalje pregledava. Novi browser Edge iznenadujuce brz, brzi puno od opere, chroma i ff.

--- Kraj citata ---
meni se sviđa full win10, jedino kolko vidim dosadan je s notificationsima, al to se da isključit...
mogo bi bit najbolji win do sad haha :P
 a taj edge je ću koristit ako se pokaže da je mozilla nestabilna na win10 ko na recimo win 8.1, radi super sve dok ne staviš komp na sleep i onda ju redovno treba restartat

--- Citat: zvonkec92 - 30 Srpanj, 2015, 11:19:32 ---e kako se to odradilo? jel treba negdje nešta stiskat ili? meni još ništa ne nudi da skinem :(

--- Kraj citata ---
pod windows update vidi da li ti nudi update na win10, trebalo bi ako imaš "legalne" windowse  :jerk:  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ja nisan ima problema sa mozillom kad ode u sleep a vecinom samo nju koristim, a sto se tice edge jos nema nikakve addone tako da ga jos trebaju usavrsit da radi jos bolje.

zvonkec92:
naravno da nemam legalne windowse, znaci mogu zaboravit na 10-ku ?

zrakoplovac:
Nema niko, samo je bitno da su ti aktivirani, znaci "legalni" (pod navodnicima)....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju