Ostalo > Svijet računala i mobitela

update na windows 10 ??

<< < (27/34) > >>

dinko1981:
Kod laptopa nešta šteka od hardvera, ram-i ili hdd

SF2 Freak:
Laptop ima slab procesor. Nje isto laptop i pc i ono bitno što laptop ubija je temperatura. Kolko god on imao ventiltora sve je to zbijeno unutra. Dok pc ima prozracnost. Uglavnom sa istim setupom pc bu uvijek jači.

Pulss:
Zvonki ne uzimaj SSD za laptop ako imas star laptop. Velika je sansa da ti controller na laptopu nece podrzavat SSD pa ce ti jos sporije radit.  ;D

Win10 nije niti ce ikad bit optimiziran za starije kompove, ljudi u microsoftu ga optimiziraju za novi hardware i rade na dx12 jos in samo fali da moraju i za stare krame ga napravljat.
Za taj win se znalo da ce bit za gaming pogotovo sa dx 12, kome ne radi kako treba ima win8 i miran je, isti k**ra*  ;D

zvonkec92:
laptop nema jos pune 2 godine tak da je relativno nov.. kad sam ga kupio mogo je samo win 8 il linux na njega, za 7 sam moro flesat neki žnj bios da bi ga opce mogo instalirat, al đaba mi sve kad laptop sa njim ne radi nikak.. na oficijalnoj stranici Acera uopce taj toplap nema podrsku za win 7, samo za 8.1 i od nedavno za 10. 

skino sam malo prije zadnji win10 sa mikrosofrove str pa cu vidit kak ce on radit, jer sam do sad stalno imo onaj koji je izaso prvog dana tam krajem 7. mj prosle god koji je osito pun bagova..

inace ovaj win 8.1 koji sad ne radi, je radio skoro god dana i samo najednom se poceo ne palit, od onda kolko god puta ga reinstaliro 3-4x se upali dalje nema sanse.. dode do onog kad se treba desktop pokazat i tu stoji i tak moze 3 dana..

dinko1981:
Kao što sam rekao tebe ne zeza koja je verzija operativnog, već neka od komponenti hardvera pa ih treba provjerit svaku zasebno i krenut od ram-a. Win 7 su vjerovatno malo lakši od 8-ice pa su radili uz štekanje a 8-ica nikako. Naravno usput očistit sve od prašine i promjenit pastu. Što se tiče ssd-a provjereno ubrzava otvaranje win. i programa i na prastarim računalima ali to nije tvoj prioritet.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju