uzeo sam variomat već prije nego sam pitao, zeznuo sam. ali dobro, sad sam ga stavio baš danas i osjetno ide bolje. povlači i do 80 sada, zadovoljan sam. promjenio sam ulje, poštelao ga, alnaser ću zamjeniti još i mislim da je to to.
nije akumulator kriv, spajao sam ga i na kleme i na aku od auta pa ništa. alnaser je otišao skroz.
samo nisam siguran jel baš do njega bilo ili do bendixa.
inače sranje ili ne, sigurno je bolji od onog variomata koji se razletio u njemu. nek izdrži koliko izdrži, zamjenit ću ga opet
gledao sam BA20 led lampice na ebayu, ove balonke su za krasni qurac da se tak izrazim. sapleo mi se jež u motor jednu večer, nisam vidio 2 metra pred sebe. jel te led lampice bolje svjetle? imate iskustva? koje najbolje uzeti? vidim tu ima nekih po 20 dolara komad, vjerujem da to vrijedi. Samo kakvo je onda stanje sa sjenilima? jel spali plastiku to svjetlo? mislim da je na ovom qt-12 to ipak malo kvalitetnije nego na devetki.
ima tko iskustva?
Koje federe kvačila ste stavljali gore? nabavio sam za 20 kuna nove, 3 seta. crne, bijele i crvene. koje najbolje staviti? ili se i sa tim treba igrati?