Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
zvonkec92:
hmm, kod kineza ti je sve lutrija, može krepat neka najgluplja stvar, a i nemora.. Ja da idem na takav put sa takvim setapom vozio bi se 50 na 2 milimetra gasa jer ti radilica tak daleko baš i neće trpit a kad ti prorošta u vožnji nema ti pomoći
robyakarider:
hrabar si ako ides na toliki put :icon_biggrin:
Adam:
Ma mislim da nebi smio imati problema sa motorom ali ne ga držati stalno pun gas .... I na tih 175km u jednom pravcu svejedno moraš jedno 2 puta stat jer če ti se guzica skamenit.... :toothy12:
A za alat , ključ za svjećicu , svjećicu rezervnu, i eventualno obični i križni šrafciger, i recimo ključ od 8 do 15.... :happy6:
Bar ja tak imam stalno kod sebe, i nema dugo sam napravil odjednom 100km i to pun gas, bez problema, temperatura je bila oko 26-27 , a potrošnja pala ispod 2,5l jer sam vozil u komadu..... 75ccm kit ... .. :glasses9:
zvonkec92:
Išo sam i ja dok je setap bio friško složen,nakon 2500km zadnja vožnja je bila kad sam krenuo kod babe na selo i sa pola puta se vračo polako nazad jer mi na pola puta proroštala klipnjača. Istina moj 72cc setap je išo bolje od nečijih 82cc valjda mi zato ni jedan nije trajo preko 3000km :laughing7: 3x sam mjenjo radilcu i blokove i dopizdilo mi. Taj mali GY6 ako očeš da traje vozi il serialu il 60cc ( 44mm ) sve preko toga ja zakoljem za 3mj
msm trajalo bi to i duže da se vozim ko pnezić, al ja sam svoje uvjek ganjo maximalno i bez milosti
Corector:
Ma samo gas, dobro ide, nek drzi 70kmh i vise je nego dovoljno.
Malo ga testiraj po blizoj okolici, kolji ga koliko god mozes, ako prezivi, dobar je, stavis mu onu naljepnicu PASSED.
Negdje je bilo objavljeno da je covjek s 50ccm batinom obisao pola Dalmacije, a krenuo iz Slavonije, i to sa suvozacicom - zenom :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju