Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
GoGs777:
evo baš frend vozi apriliu sr50, brijem ga i u startu i u krajnjoj i to onak, gadno :laughing7:
prikočim i odem iza njega, meni na satu jedva 60 pokazuje, njemu 70. a ako meni laže, znači da se efektivno vozi 55. ok, tvornički je, nije ništ dirao, ajd.
dvotakt, dere se ko da ide 150, a ide 50 ;D
GoGs777:
evo mjerio sam brzinu, 78km/h gpsa
jel to može bolje uopće? laže mi sat 4kmh
zvonkec92:
to je oke s obzirom da je kinez, al dalo bi se tu jos navuc. Sa tolko kubika i sporckom bregastim to bi moralo ic jos nesto sitno gore. probaj se sagnut mozda navuces jos malo.
GoGs777:
ma to je to, ne ide više. ovo je bilo na ravnom, lagani vjetar u leđa, tako da mislim da ne mogu više povući sa ovim štelom.
naručio sam sad set dizni od 85 do 95, pa ću vidjeti jel ide još što sa njima.
GoGs777:
Ovako, nema me dugo, no neke stvari sam malo prčkao i eto navukao na 85 gps-a. u planu je duža getriba i novi vario gore, no to do kraja godine.
e sad, ono što me zanima... po ljetu, 30 stupnjeva recimo temperatura vani, koliko bi se kilometri usudili u komadu napraviti bez stajanja? koliko bi mogao ovaj moj štel izdržati? u planu mi je u jednom danu preći cca 350km.
virovitica-marija bistrica i nazad. ulje ću promjeniti prije puta, što bi trebao ponjeti od alata za svaki slučaj? što se može dogoditi? da baš u krajnjoj nuždi moram nešto pošarafati
Hvala.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju