Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (5/61) > >>

zvonkec92:
neznam ja di si ti vidio 50 dolara al ja ih evo nalazim od 22-30$

http://www.ebay.com/itm/Brand-New-50CC-Scooter-MOPED-GY6-Carburator-Carb-SUNL-ROKETA-JCL-/121611890896?hash=item1c50a230d0&vxp=mtr

trudna tableta:
najbolje i najjednostavnije kako ti zvonkec veli naručiti novi karb.
Iako ako ne radi kako ti majstor veli sa drugim karbom koji je nadam se provjereno ispravan, i tak ti je bilo na 50ccm,  pada mi napamet jedna glupost koju sam imao kad mi  je bio na 50ccm.

Onu gumenu cijev koja ide iz auspuha u usis sam začepio čim sam kupio skuter i tako se vozio nekih 3000 km. Jednog dana pred zimu reko zakaj nebi to spojio natrag i probam a ono skuter ne ide više od 45 i guši se nema snage, začepim natrag i sve super kako je i bilo s tim da fergazer tada nisam uopće nikako dirao. Probaj otpojit tu cijev pa vidi ...

GoGs777:
najbolje, najjednostavnije i najskuplje. već me koštao soma kuna a stoji u garaži  :toothy9:

mislim da je i to crijevo otpojio, moram provjeriti.

zvonkec92:
jebiga tak ti to ide u svijetu tuninga..  zato ja imam 3 rezervne mašine tak kad jednu slažem uvjek imam jednu viška na kojoj se za to vrijeme vozim..

trudna tableta:
a jesi li ti kupio skuter koji se gušio dok je bio 50 ili si se vozio normalno pa ti se počeo gušit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju