Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
trudna tableta:
Zadnji puta kada sam tamo prolazio skrenuo sam informativno da vidim kaj ima jer im je dvorište puno kineza, pa su mi rekli da imaju dizne m4 svih dimenzija 10kn po komadu u beta moto - sv.nedjelja, tako su mi bar rekli dečki iz servisa, onaj u dućanu nezna kaj uopće drži u dućanu. ::). Probaj nazvat pa buš videl
trudna tableta:
dizni m4 90 imaš u bibi kartu u podsusedu,tam sam ja kupio 10kn isto, preporučio bih ti ako si u mogućnosti da nabaviš i 88 i 90, jer recimo kod mene se sa 90 gušilo , trokiralo itd a sa 88 radi savršeno, ali kit 47mm :dontknow:
GoGs777:
sad sam se čuo s majstorom, kaže da je bušio diznu sa 0.91 borerom, ali da sumnja da je nešto mrdano po karburatoru i da igla nije kakva bi trebala biti.
Može li se ta igla naručiti?
Dakle, naručit ću novu diznu i iglu. koju diznu da uzmem? 90ccm je kit, mislim da ne bi smjela biti manja od 88. a iglu?
Koji je part number za tu iglu i jel se može uopće kupiti posebno?
zvonkec92:
ma kakve igle najbolje da kupiš cijeli novi karb i gotovo.. 160kn je novi na ebayu i ne mrdaj ništa po njemu, stavi samo 88 diznu pa probaj..
GoGs777:
koliko ja vidim cijene su po 50 dolara a i dugo mi je za čekati karb sa ebaya, motor mi već mjesec i pol nije u funkciji.
kaže mi majstor da premalo goriva dobiva, da nije problem u tome da dobiva previše, nego premalo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju