Evo mala usporedba,vec kad su mi obadva kita doma...znaci prva razlika je vidljiva odmah okom,Replica je alu,a Trophy giza,znaci Replica se bolje hladi i nikasil ima bolja klizna svojstva od gize=vise okretaja.Sljedece sto sam odmah primjetio je da Trophy ima veci klip,znaci ima vise kubika od Replice,nista strasno puno,ali se vjerojatno osjeti razlika.Ispuh na Replici je rotax ispuh,znaci obican ispuh + dva mala sa lijeve i desne strane,dok Trophy ima obican ispuh,ali siri od Replice,samim time karike vise trpe(31mm/29mm),ali svejedno je ispuh od Replice veci zbog ova dva mala sa strane,timinzi ispuha su vise manje isti koliko sam vidio,oko 22mm.Klip od Replice je kraci,i u ruci je dosta laksi od Trophyevog klipa,Replicin klip ima jedan prozor,dok od Trophya ima dva.Onaj dio cilindra koji ulazi u blok,je duzi kod Trophya,tako da kod Replice bolje smjesa ulazi u komp.prostor.Serijski,kod Trophya je izlaz ispuha(gdje se stavlja auspuh) 21mm,samo sto sam ja na slijedecim slikama ga prosirio na 25mm zbog auspuha koji ide gore,a kod Replice je 24mm serijski...