Općenito > Generalno o skuterima

Štedljivi gradski skuter koji može potegnuti i van grada

<< < (2/4) > >>

JogFromYamaha:
moj glas ide sportcityju 250 definitivno najbolji omjer
nije prevelik i glomazan da bi imao problema s filtriranjem i provlacenjem u guzvi
a ima 250 agregat koji je dostatan za grad okolicu ali i za dulje runde

dejo.djurnic:
Vozio sam Piaggio Beverly 250ie 2006 godiste 4 godine,s obzirom da na primorje zivim i zimi sam ga vozio,to je to sto ti trazis,potrosnja je do 4 litre sa upiranjem!Jako zahvalan motor,starija godista su kvalitetnija jer ovo novije ima mnogo kineskih djelova i ono niklovano se ljusti!250ie i neces se pokajat! ;)

Boris16:
Ja imam Suzuki AN 125ccm 4T skuter i ekstra je. Troši svega 3L na 100km aktivne vožnje (80-100km/h). Motor ima super zvuk, dvoje vozi k'o od šale  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

budrix:
Dakle Sportcity 250ie i Beverly 250ie se najviše preporučaju. Suzuki baš nisam viđao u oglasnicima. A šta mislite o Scarabeu 200?

I da li da obavezno tražim i.e. ili nije takva velika razlika sa karb. ili ovih potonjih više ni nema pa se ne moram ni brinut?

Također, u omjeru snage i potrošnje, kolika je zapravo razlika u potrošnji ovih od 100 i ovih od 250, te jesu li 100kubikaši pre slabašni za to malo uštede u gorivu?

dejo.djurnic:
Ovi sto su na karburator su ti malo starijeg godista pa je rijedak slucaj i da se nadje da je dobro ocuvan,bolje ti je 250 jer je rasterecenija masina i ako nekog povezes sa sobom ne opterecujes ga mnogo u odnosu kako bi reagovao skuter od 100 kubika! ;) a vjeruj mi ako potrgujes jaci veci ce ti merak bit da se vozis i dalje nedje,Beverly 250ie(ne cruser nego onaj prvi model dje je far dolje) je jako povozan,ima velike tockove pa se moze slobodno malo ostrije vozit,dok ga sviknes! 8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju