Općenito > Generalno o skuterima

Štedljivi gradski skuter koji može potegnuti i van grada

(1/4) > >>

budrix:
Pozdrav svima. Nov sam ovdje i ne razumijem se mnogo u skutere, osim što u zadnje vrijeme lutam forumima otkako razmišljam o kupnji.

Svidio mi se Piaggio Fly 50 4t 4v, zbog izgleda, potrošnje i dosta mjesta za vozit nešto između sjedala i upravljača, a i ispod sjedala se čini prostraniji od drugih.

Međutim netko mi je napomenuto da s tim skuterom ne mogu nikud izvan grada i bez blokada jer će smetati na cesti a da jači navodno ne troše puno više. Pa vas molim za savjet.

Bitna mi je štedljivost, a ne brzina, pošto bi mu prvenstvena namjena bila za po gradu, ali da može normalno sudjelovat u prometu i ako treba neko putovanje 200-300km (Rijeka Zagreb npr.).

Sad ne znam da li mi treba 100, 125, 150, 200, 250 kubika i što iskusniji preporučaju? Aprilia Scarabeo 200 sam vidio da se spominje na par mjesta kao best buy?

Uglavnom buđet mi je oko 2000€.

Svaki savjet dobrodošao!

nikola.dragicevic8:
Tesko da postoji nesto sto zadovoljava sve tvoje kriterije. 50 ccm 4t ne trosi nista i super je za po gradu, ali s tim krenuti na put od 300 km ne bi ni u ludilu. Imam quasar 300 masinu i otvorene voznje trosi 3 - 3,5, lokalne voznje od par km  maksimalno 4.za 2000€ imas dosta izbora, po meni mozda piaggio beverly najvise odgovara trazenom opisu. 250 ie, odlicno ide, malo trosi i jako udoban za voziti.

balki:
Beverly 250ie ili 300ie, Sportcity 250ie ili 300ie i sl...
idu u budzet, malo trose, za po gradu i do RI taman. Beverly je broj prostraniji, Sportcity okretniji po gradu , dva diska naprijed i nesto mjesta na podnici kod nogu...
50 ti se ne uklapaju u tvoj opis. Pretpostavljam da imas A kategoriju.

steeef:
uzmi kaj god ti se svidja iz piaggio grupacije sa 250 i.e. piaggio quasar masinom..
300 se ne isplati jer je rega dosta skuplja a razlika mizerna..

dinky:
kolega ima sportcity 250 i kaže da je prezadovoljan sa potrošnjom i skuter je jako kvalitetan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju