Ostalo > Razne offtopic teme :)
Iskustva auto SMART
2t power:
treba izbjegavat prve verzije jer su obavezno izdržale maksimum 80 tisuća čast izuzecima i obavezno generalka na motorima a s novijim verzijama su to rješili.đabe parking po zagrebu i mala potrošnja vrhunski autić za grad :toothy10:
Nikola46:
Ima moj frend smarta i prezadovoljan je. Ovo mu je vec drugi, dizel, trosi oko 3 litre, a sto se motora tice, neki tip u ZG ugraduje reparirane sa garancijom za 6000 kn!
Tomi_ZG:
Mjenjač na tom autu je koma,ima reakciju mrtve krave,ak trebaš par puta napravit brzinski manevar naprijed-nazad dok prebaci iz prve u rikverc i obrnuto odspavaš u međuvremenu
GUGY:
Da za mjenjac sam cuo da je dosta trom. Ali zato ima i poluautomatski mod. Jel oni imaju problema sa korozijom. Znam da su vanjske oplate od plastike kao skuter ali ispod pod, unutrasnjost blatobrana (zadnjih) itd..
Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk
CikCak:
benzinac, 2000 god, 105.000 km, 40kw, ureden i kupljen kod Horvata prije cca pola god..
kada puse vise od 20kmh radje sjedni na skuter - stabilniji je :toothy9: kada pada kisa bolje ga ostavi na parkingu :icon_biggrin: no mozda je do mene, ja sam naviknut na aute a Smart je microcar :toothy11: no ako pitas mog cucka njemu se bolje voziti otraga u Smartu nego u bilo kojem drugom autu :laughing7: kada govorimo o potrosnji cca 6l (gradska voznja).. velika prednost Smarta - parking.. nema ga potrebe traziti - uvijek je tu.. sto je najvise iznenadujuce za tako mali auto ima i vise nego dovoljno mjesta za dvoje ljudi (nisam bas mrvica :laughing7:) i u nijednom trenu nemas osjecaj da se vozis u maloj kantici (naravno pod pretpostavkom ako nije mecava :laughing7:)..
sve u svemu - za voznju po gradu prakticniji je jedino skuter..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju